Islanninhevosen näkyvyys

SIHY:n tavoite on nostaa Suomessa islanninhevosten tunnettavuutta.

Yhdistyksellä on monenlaisia tapahtumia, kuten näyttelyt ja kilpailutoiminta. PR-valiokunta on osana näiden toimintojen näkyvyyttä.

#yhdessä
Kuva: Maisa Bergström

Suomen Islanninhevosyhdistyksen PR-toiminta koostuu tiedottamisesta ja näkyvyydestä sekä jäsenistolle että yhteistyökumppaneille. Tapahtumien järjestäminen, markkinointi, yhteistyökumppanuus ja myyntituotteet ovat iso osa valiokunnan toimintaa.

Yhteinen tavoite on nostaa Suomessa islanninhevosten tunnettavuutta ja innovoida monipuolista yhteistyökumppanuutta.

Vaikka yksittäisten tapahtumien, esimerkiksi kilpailujen ja näyttelyjen, tiedottaminen on kunkin järjestäjätahon vastuulla valiokunnittain ja paikalliskerhojen voimin, niin PR-valiokunta on mukana näkyvyyden edistämisessä.

PR-valiokunnan alla on myös yhdistyksen kotisivusto ja virallinen tiedotus.

SIHY järjestää omia tapahtumia ja pyrkii olemaan mukana valtakunnan suurimmissa hevosalan tapahtumissa (mm. HIHS, Hevoset Bastionissa, Hevoset-messut) näytöksillä tai messuosastolla.

Yrittäjä! Haluatko tavoittaa profiloituneen kohderyhmän?

Yhdistys tarjoaa yhteistyökumppaneille erittäin profiloitunutta kohdeyleisöä. Yhdistyksellä on noin 1200 aktiivista jäsentä ja nämä kaikki tavoitat yhdistyksen kanavien kautta!

Ilmoitustilaa voi ostaa netistä, lehdestä ja tapahtumajulkaisuista. SIHY on myös avoin monenlaisille yhteistyökumppanuuksille!