Kilpailun ilmoittaminen kilpailukalenteriin

Kilpailun ilmoittaminen


Kilpailun ilmoittaminen kalenteriin
Kiilpailunjärjestäjä luo kilpailun seuraavaa vuotta varten Kipaan edellisen vuoden maaliskuusta alkaen. Kilpailukutsussa tulee olla päivämäärä ja kilpailutaso tiedossa. Kilpailuja ehdotetaan ja kilpailukalenteri luodaan ehdotusten perusteella.

Kilpailukutsujen julkaiseminen 
Kilpailusääntöjen yleisen osan mukaan kilpailukutsut tulee julkaista 4 viikkoa ennen ilmoittautumisen päättymistä. Huomioittehan tämän laatimalla kutsut hyvissä ajoin ja asettamalla ne KIPAssa hyväksyttäväksi ajoissa. Ilmoitathan kutsun lataamisesta KIPA-vastaava Sannille sanni_kosonen@hotmail.com.  Kun kutsu on hyväksytty, voi kisoihin ilmoittautua.

Kilpailukutsut julkaistaan Kipassa, kun kisapäivät on vahvistettu.


Uudet kilpailut kalenterin vahvistuksen jälkeen

Sellaiset kilpailut, joita ei ole vahvistettu syyskokouksessa, on hyväksytettävä urheiluvaliokunnalla. Kisakalenteriin jälkeenpäin lisättävien kilpailujen suhteen kilpailujenjärjestäjien on kuitenkin tiedostettava, että:

  • syyskokouksessa vahvistettujen kilpailujen tuomaritarpeet menevät edelle eikä lyhyemmällä aikataululla ilmoitettujen kilpailujen tuomarivärväys saa haitata aiemmin mainittujen tuomarihankintaa
  • tuomarivastaava mielellään avustaa tuomareiden hankinnassa mahdollisuuksiensa mukaan mutta järjestäjä on itse päävastuussa tuomareiden hankinnasta. Lisäksi yhdistys ei voi taata tuomareiden saatavuutta lyhyellä varoitusajalla.
  • kilpailujen hyväksyttämisessä ja niiden esillepanoon netissä voi mennä muutama päivä, mikä saattaa lyhentää tiedotus- ja ilmoittautumisaikoja.