PR-valiokunta

PR-valiokunnan puheenjohtaja 

Kanerva Ahonala
pr(at)islanninhevonen.net

Valiokunnan jäsenet 2024

Virpi Aho: sihteeri, some, kuvapankki

Taru Toikkanen: vpj, yhteistyökumppanit

Laura Nyström: some, tapahtumat

Anita Kaakkola: SihyShop, myyntituotteet, tapahtumat

Johanna Vaurio-Teräväinen: kuvat

Johanna Veijanen: nettisivut, mainosmateriaalit

Katrina Carlson: Islanninhevonen -lehti

Saara Suutarla

Liina Kuusela

Jenni Aalto

Suvi Ahomaa

Minna Paananen


Islanninhevonen-lehden toimitus:
Katrina Carlson, päätoimittaja, islanninhevonen(at)islanninhevonen.net

Taru Toikkanen, ilmoitusmyynti, varajasen(at)islanninhevonen.net / 040 546 1083

Hanna Leppänen, taitto, jasensihteeri(at)islanninhevonen.net 


Haluatko mukaan PR-valiokuntaan?

Jos olet kiinnostunut viestinnästä, kirjoittamisesta, graafisesta suunnittelusta, toimitustyöstä, valokuvauksesta, markkinoinnista, tapahtumasuunnittelusta tai yhteistyökumppanien hankinnasta, niin tule mukaan!

PR-valiokunta toivottaa tervetulleeksi mukaan toimintaansa kaikki, joilla on innostusta kehittää islanninhevosten näkyvyyttä. 

Suoritetuista tehtävistä saa halutessaan PR-valiokunnan puheenjohtajan allekirjoittaman todistuksen. Yhdistys pystyy tarjoamaan myös projektiluonteisia tehtäviä esimerkiksi opinnäytetöille tai muille opiskeluun liittyville tehtäville. Yhdistyksen luonteesta johtuen valiokuntatoiminnasta ei makseta korvausta.

#yhdessä

Jokainen tapahtumaosallistuminen edellyttää talkoohenkeä sihyläisiltä ja ystäviltä yhdistyksen ulkopuolelta. SIHY arvostaa suuresti jäsenten antamaa apua ja tukea suunnitteluvaiheesta toteutukseen, sillä ilman ahkeria talkoolaisia ei tapahtumien järjestäminen olisi mahdollista.

Sosiaalisessa mediassa yhdistyksen julkaisuissa näkee usein merkinnän #yhdessä, joka kuvastaa vahvasti yhdessä tekemisen meininkiä!

Myyntituotteet

Yhdistyksellä on myynnissä erilaisia islanninhevosaiheisia tuotteita ja yhdistyksen jäsenlehtiä. Tarjonta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan. Myyntituotteita on tarjolla SIHY:n tapahtumissa ja SihyShop -verkkokaupassa.

SihyShop
Islanninhevonen-lehti
Facebook