Maajoukkuerinki

Maajoukkuerinki

 

Maajoukkuerinkiin voi hakea ratsukko, jonka tavoitteena on edustaa Suomea PM ja/tai MM kisoissa. Hakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen maajoukkue.sihy@gmail.com. Ilmottautumisen yhteydessä toimitetaan seuraavat tiedot aina:
- Nimi ja ikä
- osoite
- sähköposti
- puhelinnumero
- ratsu/ratsut/luokat/paras tulos pääluokissa
- päätavoite ja omat valmentajat
Alaikäisen kohdalla:
- huoltajan nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero

Maajoukkuerinkiin osallistumisesta veloitetaan 50e sitoutumismaksu. Ilmoittautuneille lähetetään lasku. Ennen laskun maksamista ei voi osallistua maajoukkueringin tapahtumiin maajoukkueringin jäsenenä eikä hyötyä ringin eduista. Maajoukkueringin sitoutumismaksua ei palauteta.

Maajoukkueringin jäsenyys on voimassa vuoden verran aina syyskuun alusta elokuun loppuun. Rinkiin voi liittyä minä vuoden ajankohtana tahansa, mutta maajoukkuerinkiin kuuluminen on ehtona maajoukkueeseen valitsemiselle.

Maajoukkuejohtajat seuraavat ensisijaisesti maajoukkueringin suorituksia aina ringin jäsenyyden ajan. Maajoukkueringin ratsukoiden tulee lähettää maajoukkuevalintaan vaikuttavat kilpailutiedot (missä, milloin, mistä tulokset löytyvät) maajoukkuejohdolle. Kilpailutulokset voi toimittaa suoraan maajoukkuejohdolle, mikäli tulokset eivät ole löydettävissä (ulkomailla olevat kilpailut).

Maajoukkuejohto järjestää maajoukkuerinkiläisille 1-2 virallista tapaamista sekä pyrkii järjestämään vuoden aikana tapahtumia, joihin maajoukkuerinkiläisillä on ensisijainen osallistumisoikeus. Osallistumismaksut maajoukkuerinkiläisille ovat eri, kuin muille tapahtumiin mahdollisesti osallistuville.

Maajoukkuejohto pyrkii luomaan kumppanuuksia ja tekemään sponsorointisopimuksia maajoukkueen ja maakoukkueringin tukemiseksi. Maajoukkuejohdon tietämys on maajoukkuerinkiläisten käytettävissä jäsenyyden ajan, vaikkei maajoukkueringin jäsen olisi sillä hetkellä maajoukkueessa.