Yhteistyökumppanit / Samarbetspartners

Luokkaomistajat / Klassponsorer 2023

PP1, P1, P2, P3 - CMB Accounting Oy

CMB Accountingin tiimi huolehtii yrityksen kirjanpidosta vankalla kokemuksella. Tarvitsetko vain tiettyjä taloushallinnonpalveluja tai isomman paketin kirjanpidosta palkanlaskentaan ja talousjohtamisen saralla? CMB:n tiimiltä saat tuen juuri yrityksesi tarpeidesi mukaan. Tulemme tarvittaessa vaikka ratsastuskentän laidalle palaveriin.

CMB Accounting on erikoistunut matkailu- ja ravintola-alan yrityksiin, mutta asiakkaina on yrityksiä laidasta laitaan. Tutustu lisää palveluihin osoitteessa cmbaccounting.fi.

T2 - Karlslund

Karlslund Riding Equipment is a leading manufacturer of equipment for the Icelandic Horse and its rider, offering everything from saddles, over clothing to gift articles. Karlslund is owned and operated by people that know and cherish, what is special about Icelandic Horses. At Karlslund, we use our own equipment, every day.

Viisikäyntikombinaatio - Olli

Suomalaisten Olli-sähköpaimenten valmistus aloitettiin Helsingin Sörnäisissä vuonna 1938. Siitä lähtien Ollin kestävät ja tehokkaat paimenet ovat kuuluneet erottamattomasti suomalaiseen maalaismaisemaan.

Tänä päivänä Ollin kattavasta valikoimasta löydät paitsi tehokkaat ja luotettavat sähköpaimenet ja aitaustarvikkeet, myös laadukkaat talli- ja navettatarvikkeet – sekä tietysti ohjeet ja oppaat toimivan aitauksen rakentamiseen.

Ollin koko valikoiman löydät osoitteesta olli.fi

Nelikäyntikombinaatio - Equestrain

Equestrain auttaa ratsastajia kehittymään lyhyiden, tehokkaiden oheistreenien avulla, jotka on suunniteltu kiireiseen ratsastajan elämäntapaan. Verkkovalmennuksissamme on jo yli 1000 tyytyväistä ratsastajaa. Oletko sinä seuraava?

Osta valmennus osoitteesta www.equestrain.fi tai nappaa meidän instagramista @equestrain.fi testiin laaja valikoima ilmaisia ratsastajille suunniteltuja treenejä!

SIHY:n jäsenille Equestrain tarjoaa myös 15% alennuksen kaikista verkkokaupan valmennuksista.

V5 - Hyvinkään Hevossairaala

Hyvinkään Hevossairaala aloitti toimintansa vuonna 2005, nykyisille eläinlääkäriyrittäjille se siirtyi vuonna 2018. Tämän jälkeen mukaamme on liittynyt uusia eläinlääkäreitä ja olemme kehittäneet toimintaa palvellaksemme teitä paremmin; viimeisimpänä isona satsauksena uusi toimenpidehuone hammashoitolaitteineen.

Hyvinkään Hevossairaalassa on monipuolinen hevossairauksien erikoisosaaminen saman katon alla. Meillä on ammattitaitoiset ja kokeneet eläinlääkärit, korkealaatuiset laitteet ja nykyaikainen, tuoreeseen tutkimukseen perustuva diagnostiikka ja hoito. Tuomme uusia hoitomuotoja aktiivisesti tarjolle hevosten hyvinvoinnin parantamiseksi. 

Tarjoamme hevosellesi monipuolisesti sisätautien, ortopedian, kirurgian ja hammassairauksien tutkimuksia ja hoitoja. Palveluihimme kuuluvat myös ennaltaehkäisevä terveydenhuolto, akuuttihoito, tallikäynnit, diagnostinen kuvantaminen, laboratoriopalvelut, fysioterapia ja sairaskengitys.  

Olemme sopivan kokoinen hevosklinikka, välittämme potilaista ja asiakkaista aidosti ja teemme parhaamme hevosesi puolesta. Jaamme tietoa aktiivisesti mm. facebookissa ja nettisivuillamme. Käy tutustumassa hyvinkään hevossairaalan facebookissa ja www.hyvinkaanhevossairaala.fi.

Hyvinkään Hevossairaala hevosesi hyvinvoinnin puolesta.

T1 - Nutrolin

Oikeat omegat ja paljon enemmän!
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Nutrolin® HORSE-sarjassa on kolme laadukasta, kotimaista valmistetta hevosesi arkeen, olipa kyseessä huippusuorituksia kilpa-areenoilla tekevä urheiluhevonen tai rakas harrastekaveri. Saat näkyviä tuloksia 2-6 viikossa ja jokaisessa Nutrolin®-tuotteessa yhdistyvät tarkoitukseen valitut rasvahapot, niiden vaikutuksia tehostavat muut ravintoaineet ja E-vitamiini. Vahva tutkimusosaaminen ja oma tuotanto Suomessa takaavat ensiluokkaiset tuotteet päivittäiseen hyvinvointiin. Tuotteet tilaat helposti verkkokaupastamme nutrolin.fi tai jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen. Hevosalan yrittäjänä saat tuotteet tukkuhinnoilla suoraan tallin pihaan!

V1 - Puhdistamo

Olennaista. Ilman muuta.

Me Puhdistamolla keskitymme olennaiseen – vain niihin asioihin, tuotteisiin ja ainesosiin, joilla on merkitystä. Karsimme pois kaiken tarpeettoman ja epäterveellisen. Valmistamme ravintolisiä sekä ruoka- ja juomatuotteita, jotka ovat puhtaampia, tehokkaampia ja herkullisempia. Olemme täällä muuttaaksemme ravintokulttuuria parempaan suuntaan ja auttaaksemme mahdollisimman montaa ihmistä kohti terveellisempää elämää.

F1 - Hestbakki & Kemnevall

Islanninhevostalli Hestbakki tarjoaa laadukkaita ratsastuspalveluita Lohjalla, Vaanilan kartanolla. Kenttä, täysimittainen baana, upeat maastot, hyvinvoivat hevoset sekä ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat monipuolisen harrastamisen niin konkareille kuin aloittelijoillekin. Hestbakki on SRLn hyväksymä askellajitalli. 

Hestbakki toimii myös Suomen ainoana Kemnevall -satuloiden jälleenmyyjänä. Kemnevall -satuloiden uudenlainen runkoteknologia jakaa ratsastajan painon tasaisesti hevosen selkään ja mahdollistaa vapaan liikkeen. 

Tervetuloa tutustumaan Hestbakkiin ja Kemnevall satuloihin!

Hyvä ja harmoninen ratsastus - Eläinfysioterapeutti Julia Wejberg

Eläinfysioterpaeutti Julia Wejberg sponsoroi tuttuun tapaan Hyvä ja harmooninen ratsastuksen palkinnot tänäkin vuonna Suomenmestaruuskilpailuissa.

Julia on eläinfysioterapeuttina erikoistunut kilpahevosten fyysisen suorituskyvyn optimointiin. Julia on hevosten biomekaniikan ammattilainen, eli osaa liikeanalyysin sekä manuaalisen tutkimisen perusteella kertoa, miten hevosen liikkumista pitäisi optimoida parhaan suorituksen aikaansaamiseksi. Fysioterapiassa käytetään tieteellisesti tutkittuja menetelmiä, jotka ovat turvallisia käyttää. Manuaalisten käsittelytekniikoiden avulla hevosen keho saadaan parhaimpaan mahdolliseen terään kilpailuita varten.

Urheilufysioterapeuttina Julia on erikoistunut kilparatsastajien istuntaan. Istunta on tärkein hevosen ja ratsastajan välinen kommunikoinnin väline. Istuntavalmennuksissa keskitytään rentoon mutta tehokkaaseen vaikuttamiseen hevoseen, siten että käsi ja jalka saavat jäädä pienempään rooliin. Henkilökohtaisen harjoitusohjelman avulla ratsastaja treenaa tehokkaasti, aikaa säästäen, oman kehon tärkeimpiä kehityskohteita.

Julia on tehnyt yhteistyötä Suomen askellajiratsastuksen maajoukkueen kanssa vuosien ajan.

Kilpailuja tukemassa 

Haven Live - tuottaa kisojen livestreamin!

Bottega Gold

HorseDay

Helsinki International Horse Show

HippoSport

Pieni Hevospuoti

Health Club Collection

Equivital

Talliarki

Hevari

Repolar

YSAO

OmaHevonen

ZacZess

Masajo/Green Stallion

UC Hestar

Nina Ekström⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Suomen Islanninhevosyhdistys kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan tuesta ja hyvästä yhteistyöstä!