Yhteistyökumppanit / Samarbetspartners 2024

Luokkaomistajat / Klassponsorer

F1 - Karlslund

Karlslund Riding Equipment is a leading manufacturer of equipment for the Icelandic Horse and its rider, offering everything from saddles, over clothing to gift articles. Karlslund is owned and operated by people that know and cherish the Icelandic Horse. At Karlslund, we use our own equipment, every day.

T2 - Olli

Suomalaisten Olli-sähköpaimenten valmistus aloitettiin Helsingin Sörnäisissä vuonna 1938. Siitä lähtien Ollin kestävät ja tehokkaat paimenet ovat kuuluneet erottamattomasti suomalaiseen maalaismaisemaan.

Tänä päivänä Ollin kattavasta valikoimasta löydät paitsi tehokkaat ja luotettavat sähköpaimenet ja aitaustarvikkeet, myös laadukkaat talli- ja navettatarvikkeet – sekä tietysti ohjeet ja oppaat toimivan aitauksen rakentamiseen.

Ollin koko valikoiman löydät osoitteesta olli.fi.

V1 - Fair Horse Care

Fair Horse Care vie hevosenhoidon seuraavalle tasolle Ruotsissa valmistetuilla kavion-, karvan- ja ihonhoitotuotteilla, joissa yhdistyy toiminnallisuus, design ja ympäristö. Tuotteet sisältävät ainoastaan luonnollisia ja vegaanisia ainesosia ilman karenssia. Meille keskeistä on luoda tuotteita, jotka ylittävät odotukset, sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja toimivat tehokkaasti. Valitsemalla Fair Horse Caren valitset huippulaadun.

T1 - Puhdistamo

Olennaista. Ilman muuta.

Me Puhdistamolla keskitymme olennaiseen – vain niihin asioihin, tuotteisiin ja ainesosiin, joilla on merkitystä. Karsimme pois kaiken tarpeettoman ja epäterveellisen. Valmistamme ravintolisiä sekä ruoka- ja juomatuotteita, jotka ovat puhtaampia, tehokkaampia ja herkullisempia. Olemme täällä muuttaaksemme ravintokulttuuria parempaan suuntaan ja auttaaksemme mahdollisimman montaa ihmistä kohti terveellisempää elämää.

Neli- ja viisikäyntikombinaatio - Nutrolin

Oikeat omegat ja paljon enemmän!

Nutrolin® HORSE-sarjassa on kolme laadukasta, kotimaista valmistetta hevosesi arkeen, olipa kyseessä huippusuorituksia kilpa-areenoilla tekevä urheiluhevonen tai rakas harrastekaveri. Saat näkyviä tuloksia 2-6 viikossa ja jokaisessa Nutrolin®-tuotteessa yhdistyvät tarkoitukseen valitut rasvahapot, niiden vaikutuksia tehostavat muut ravintoaineet ja E-vitamiini. Vahva tutkimusosaaminen ja oma tuotanto Suomessa takaavat ensiluokkaiset tuotteet päivittäiseen hyvinvointiin. Tuotteet tilaat helposti verkkokaupastamme nutrolin.fi tai jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen. Hevosalan yrittäjänä saat tuotteet tukkuhinnoilla suoraan tallin pihaan!

V3 - Hyvinkään hevossairaala

Hyvinkään hevossairaalassa sinua ja hevostasi palvelevat ammattitaitoiset ja kokeneet hevoslääkärit ja hoitajat. Tarjoamme kaikki hevoseläinlääkäripalvelut sekä kengityspalvelut saman katon alla klinikalla Hyvinkään Hyyppärässä sekä klinikkatasoiset palvelut myös tallikäynneillä. Meillä on korkealaatuiset laitteet ja nykyaikainen, tuoreeseen tutkimukseen perustuva diagnostiikka ja hoito sekä monipuolinen erikoisosaaminen hevossairauksissa. Tuomme uusia hoitomuotoja aktiivisesti tarjolle hevosten hyvinvoinnin parantamiseksi. Tervetuloa!

T5 - Pizzeria Via Tribunali

Pizza syntyi Napolissa – kiersi maailmaa – ja palasi juurilleen Via Tribunaliin.

Napolilaisen pizzan tarkkaan valittujen täytteiden alle leivomme kuohkean ja käsintehdyn pohjan. Käytämme pizzaa vain reilun minuutin ajan 450 °C avotuliuunissa, minkä ansiosta pohja säilyttää kypsyessään ainutlaatuisen kuohkeutensa ja täytteet pitävät tuoreet makunsa sisällään. Tarjoilemme pizzan välittömästi uunista poistamisen jälkeen, jolloin maku on parhaimmillaan. Toivotamme sinut tervetulleeksi pizzan alkulähteille, Via Tribunaliin, maistamaan aitoa napolilaista pizzaa. Uusi ravintolamme avautui kauppakeskus Ratinaan kesäkuussa, joten pääset nauttimaan pizzoistamme nyt myös Tampereella. Benvenuti!

T6 - Masajo/Green Stallion

Vieläkö kärsit siitä, ettet saa hevostasi juomaan kisoissa ja matkoilla? Hanki nyt vihdoinkin Green Stallion luonnon elektrolyyttiä ja hevosesi tulee pyytämään sinulta juotavaa. Ja tee kuten huiput maailmalla, juota ennen ja jälkeen suorituksen. Eikö vakuuta? Maksamme sinulle rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen tuotteen tehoon, jos ostat Green Stallionin omasta verkkokaupasta: www.greenstallion.fi.

Hyvä ja harmoninen ratsastus - Nina Ekström Art

Kilpailuja tukemassa 

Oy Flinkenberg Ab

Tämän vuoden Suomenmestaruuspokaalit ovat Oy Flinkenbergin käsityötä. Oy Flinkenberg Ab on vuonna 1921 perustettu tekniseen kauppaan erikoistunut suomalainen perheyritys. Liiketoiminta koostuu teollisuustuotteiden varastoinnista, jakelusta sekä jatkojalostuksesta. Pääasiallinen markkina-alue on Suomi, mutta se palvelee kasvavia asiakasmääriä myös Baltian maissa ja Ruotsissa. Asiakaskunta koostuu usean eri toimialan teollisuusyrityksistä sekä jälleenmyyjistä.

Joen Tukkutiimi 

SM-toimihenkilöiden upeat kisapaidat on toimittanut meille Joen Tukkutiimi. Joen Tukkutiimi on Joensuun seudulla toimiva mainostekstiili-, mainostuote- sekä työvaatealan yritys. Se toimittaa asiakkaan nimellä ja logolla varustetut tuotteet brodeeraamalla, painamalla tai tulostamalla. Laadukas toimittaja vaikka paikalliskerhojen kerhotuotteille jatkossa!

CMB Accounting Oy

CMB Accountingin tiimi huolehtii yrityksen kirjanpidosta vankalla kokemuksella. Tarvitsetko vain tiettyjä taloushallinnonpalveluja tai isomman paketin kirjanpidosta palkanlaskentaan ja talousjohtamisen saralla? CMB:n tiimiltä saat tuen juuri yrityksesi tarpeidesi mukaan. Tulemme tarvittaessa vaikka ratsastuskentän laidalle palaveriin.

CMB Accounting on erikoistunut matkailu- ja ravintola-alan yrityksiin, mutta asiakkaina on yrityksiä laidasta laitaan. Tutustu lisää palveluihin osoitteessa cmbaccounting.fi.

Hestbakki & Kemnevall

Equibalans

Íslandshestar

HorseDay

Helsinki International Horse Show

HippoSport

Health Club Collection

Talliarki

Repolar

Horze

Haven Live - tuottaa kisojen livestreamin

Hestacare

Suomen IT-Vuokraus Oy

Ankis Stall

Talli Rönnkulla Oy & Tmi Jasyr

Saara Suutarla / Tmi Viðarhestar & Kaakkolan tila


Suomen Islanninhevosyhdistys kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan tuesta ja hyvästä yhteistyöstä!