Yhteistyökumppanit

Luokkaomistukset 2020

 

T1 Töltti - Hestbakki

Hestbakki löytyy kauniilta Vaanilan kartanolta Lohjalta. Meillä hevoset asuu pihatoissa ja nauttii elämästä laumoissa isoissa tarhoissa. Yksityishevosten lisäksi tallilla on muutama tuntihevonen. Meillä järjestetään kaiken tasoisille ratsastajille askellajitunteja kentällä, baanalla ja mineesissä. 

Vaanilan ympäristössä on monipuoliset maastot. Tölttäämme pieniä polkuja metsässä ja karautamme hevosille tehdyillä hiekkateillä lohjanharjulle! 

Hestbakkissa pidetään erimittaisia leirejä vuoden ympäri. Yritysryhmille järjestämme tilauksesta tapahtumia. 

Tallia pitää Satu Vuorio. Talli on SRL:n hyväksymä harrastetalli. Satu on CR II-tason ohjaaja, SRL II-tason valmentaja ja paikalliskerhotuomari. Hevosmiestaitoja Satu on opiskellut monipuolisesti ja opettaa niitä myös mieluusti. 

Meillä pääset tekemään hevosten kanssa sitä mitä mielesi tekee! Tervetuloa! 

V1 Nelikäynti - Tuulensillan talli

Tuulensillan talli on islanninhevosiin ja askellajiratsastuksen ohjaukseen keskittynyt ratsastuskoulu Ylöjärvellä.  Tallilla on laadukkaat opetushevoset, hyvät puitteet ja ammattitaitoinen ohjaus ihan aloittelevista ratsastajista jo kilpailusuoritusta hiovien ratsukoiden tasolle. Opetuksesta vastaa talliyrittäjä  Johanna Ihalainen (FEIF-ratsastusohjaaja I, Sport-paikalliskerhotuomari). Tuulensillan talli on SIHY:n jäsentalli ja Suomen Ratsastajainliitto on myöntänyt sille korkeimman Laatutalli-nimikkeen. 

T2 Töltti - Vetcare

Vetcare tekee työtä eläinten hyvinvoinnin puolesta

Vetcare Oy on palvellut suomalaisten eläinlääkärien, apteekkihenkilökunnan, eläintenomistajien ja eläinten tarpeita jo vuodesta 1992 lähtien. Yritys tutkii, kehittää ja myy eläinlääkkeitä ja eläimille tarkoitettuja vapaan kaupan valmisteita.

Vetcare E-vitamiini sisältää luonnollista E-vitamiinia nestemäisessä muodossa. Luonnollisella E-vitamiinilla on selkeästi korkeampi biologinen käyttöaste kuin synteettisellä. Luonnollinen E-vitamiini kulkeutuu kudoksiin synteettistä muotoa tehokkaammin. E-vitamiini on lisätty vehnänalkioöljyyn ja pakattu kätevään pumppupulloon. Vetcare E-vitamiini sisältää luonnollista α-tokoferolia 200 IU/ml, mikä tukee eläimen elimistön E-vitamiinin saantia rasituksen aikana ja talvikaudella.

Vetcare E-vitamiini on valmistettu Suomessa korkealaatuisen suomalaisen tuotekehityksen tuloksena.

 

F1 Viisikäynti - Jau Jau Icelandic Horses

Islanninhevostalli Jau Jau on Järvenpäässä sijaitseva äidin ja tyttären -Kirsi Valveen ja Heli Hirvelän- pitämä harrastetalli jonne kaiken tasoiset ratsastajat ovat tervetulleita harrastamaan monin eri tavoin. Viikkontuntien, maastoilun ja monien muiden ratsastustapahtumien lisäksi Jau Jau:lla valmentaudutaan ahkerasti useiden sekä Suomesta, Ruotsista että Islannista tulevien askellajiratsastus-valmentajien avulla. Myös kasvatustoiminta saatiin aluilleen kesällä 2018! Vaikka työmme islanninhevosten parissa onkin perfektionista ja kunnianhimoista, tallillamme vallitsee rento "jájá!"-henki.

Mottomme on, että kun hevosilla on asiat hyvin, myös meillä voi olla hauskaa. Jau Jau:sta lisää: jaujau.netinstagram.com/islanninhevostallijaujau / facebook.com/jaujauhorses

 

 

PP1, P2 ja P3 passijuoksut - Nutrolin

Mukana islanninhevosten kisoissa ja arjessa:  Suomessa kehitetyt ja valmistetut Nutrolin®-rasvahappotuotteet on suunniteltu hevosen eri tarpeisiin. Yksi on ihon hyvinvointiin, toinen nivelille ja kolmas urheiluhevosen suojaksi. 

Kombinaatiopalkinnot - Ice´n Ride

Ice'n Ride on uusi kotimainen hevostarvikkeiden kauppa, jolla on kattava osasto Islanninhevosille. 

Ice’n Ride haluaa tarjota laadukkaita ja toimivia tuotteita asiakkailleen, ekologisia vaihtoehtoja unohtamatta. 

Tutustu valikoimaamme sekä avajaistarjouksiimme osoitteessa www.icenride.fi!

Hyvä ja harmoninen ratsastus - Fysiofabella

 

Fysiofabellan eläinfysioterapeutti Julia Wejberg sponsoroi jo perinteeksi muodostuneesti hyvän ja harmonisen ratsastuksen palkinnot mestaruuskisoissa. Julia on eläinfysioterapiassa spesialisoitunut hoitamaan kilpahevosia, hän valmentaa, luennoi sekä toimii kilparatsastajien fysiikka- ja istuntavalmentajana. Hän erikoistuu parhaillaan urheilufysioterapeutiksi. Julia on itse kilpaillut kansallisella tasolla yli 10 vuotta ja saavuttanut useita SM-mitaleita eri hevosilla, viimeisimpänä Suomenmestaruus vuonna 2019. Julia toimii yhteistyössä Suomen askellajiratsastuksen maajoukkueen kanssa ja on Equine Sports Academy Finlandin toinen perustajajäsen

Katso lisätietoja: www.fysiofabella.omasivu.fi
facebook.com/fysiofabella