SIHY:n ovaalirata

Suomessa on islanninhevosten askellajikilpailuihin soveltuvia ovaaliratoja vain muutamia. Yhdistyksen ovaalirata sijaitsee Ypäjällä Hevosopiston alueella, raviradan keskialueella. Rata kunnostettiin vuoden 2022 syksyllä ja keväällä 2023 radalle rakennetaan vielä uudet aidat. 

Ovaaliradan käyttö ja vuokraaminen

SIHY:n jäsenille ovaaliradan käyttö ilmaiseksi kuuluu jäsenetuihin. Rata on vapaasti käytettävissä, mikäli se ei ole varattuna yksityiskäyttöön eikä Hevosopistolla ole tapahtumaa, mikä rajoittaa radalle pääsyä. Hevosopiston tapahtumakalenterin löydät tästä. Radan käyttäjät vastaavat radan lanauksesta ja siivoamisesta jokaisen käyttökerran jälkeen. 

Mikäli käyttäjät huomaavat radassa tai aidoissa korjaustarpeita, toivomme, että lähetätte huomiot alla olevaan SIHY:n puheenjohtajan sähköpostiin, kiitos!

Ovaaliradan voi varata yksityiskäyttöön lähettämällä varauksen sähköpostilla puheenjohtaja@islanninhevonen.net Varaukset julkaistaan tällä sivulla. Yksityisvarauksesta lähetetään varaajalle lasku, joten liitä varaukseen laskutustiedot. 

Hinnasto:

1h                     25 €

1/2 päivä       60 €

Koko päivä  100 €

Yksityisvaraukset 2023: