Omistajanvaihdosilmoitus World Fenguriin

Jos huomaat hevosesi omistaja- tai kasvattajatiedoissa tai hevosesi tiedoissa virheitä tai niihin on tullut muutoksia (kuollut tai ruunattu) tai haluat päivittää hevosesi uudet omistajatietosi ilmoitathan WF-rekisteröijälle muutokset oheisella kaavakkeella. 

Omistajanvaihdos ilmoitus on mahdollista tehdä World Fenguriin siinä vaiheessa kun hevonen on rekisteröity Hippokseen  ja sen omistajatiedot on päivittyneet Hippoksen Heppa-palveluun.

Omistajanvaihdos World Fenguriin maksaa 5,00€ / hevonen.

WF: muutosilmoitus


 Suostumus omistajatietojen näkymiseen WorldFengurissa.

Henkilötietosuojalain mukaan hevosen omistajalta täytyy olla kirjallinen suostumus, mikäli omistajan nimellä pystyy hakemaan tietoja tietokannasta. WorldFengur on tällainen tietokanta, joten hevosten omistajat, jotka haluavat omistajatietonsa näkyviin WorldFengurissa, voivat täyttää alla olevan lomakkeen ja lähettää suostumuksen sähköisesti WF-rekisteröijälle. 

Tietojen muutoksesta peritään 5,00 euron päivitysmaksu/lomake.

Ennenkuin omistajainvaihdosta voidaan rekisteröidä WorldFenfurin tietokantaan, on omistajainvaihdos hoidettava Hippokseen. WorldFengur rekisteröijä tarkistaa Hippoksen Heppa-tietokannasta omistajan tiedot ennen muutosta WorldFengur tietokantaan.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.