Ilmoittautuminen nuorten tapahtumaan


Hevos- ja ponikerhon ohjaaja 1 -koulutus 3.12.2023             klo 9-17 Tupasvillan issikkatila

(Nappoistentie 69, 36110 RUUTANA)


Hevos- ja ponikerhon ohjaaja 1 -koulutus on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille (s. 2008 tai aiemmin) hevos- ja ponikerhon ohjaajille ja ohjaajiksi haluaville, joilla on innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkki suoritettuna tai vastaavat tiedot ja taidot. Ohjaajakoulutuksessa ei opetella hevostaitoja, vaan niiden tulee olla riittävällä tasolla koulutukseen tullessa.

Ohjaajakoulutuksen aiheita ovat mm. kerhotoiminnan perusasiat ja tavoitteellinen suunnittelu, eri-ikäisten lasten ohjaaminen ja ohjaustaitojen harjoittelu, käytännönharjoitusten toteuttaminen, turvallisuuden huomioiminen toiminnassa sekä palautteen antaminen ja vastaanottaminen.

Koulutus sisältää lisäksi ennakkotehtävät SRL:n sähköisellä Kavioura-oppimisalustalla.

Todistuksen saaminen edellyttää ennakkotehtävien tekemisen ennen lähipäivää, lähipäivään osallistumisen ja palautteen antamisen. Koulutuksen suorittaneet saavat tunnukset ohjaajien omaan materiaalipankkiin koulutuspäivän jälkeen.

Ennakkotehtävät on helpoin tehdä tietokoneella, mutta Kavioura toimii myös mobiililaitteilla. Tehtävien tekemiseen kannattaa varata pari tuntia aikaa. Ennakkotehtävät tehdään 16.-24.11. Lähipäivään tarvitset mukaasi älylaitteen jolla pääset Kirjautumaan Kaviouralle (tietokone, tabletti, älypuhelin) ja laitteeseen sopivan laturin, muistiinpanovälineet, säänmukaiset ja talliympäristöön sopivat vaatteet sekä kypärän. HUOM! jos tulet paikalle tallivaatteissasi/-kengissäsi, puhdistathan ne ennen ja jälkeen koulutuksen tartuntatautien leviämisen estämiseksi.

Koulutuksen hintaan sisältyy monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas Hevoskerholaisen vihko sekä Penny&Friends -materiaali. Materiaalipaketin arvo on yli 50 euroa, mutta koulutuksen yhteydessä vain 25 euroa. Tähtiseurojen jäsenille materiaali on ilmainen.

Koulutukseen mahtuu mukaan 8–20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinta SRLn ja SIHYn jäsenille on 31€ sisältää koulutuksen, materiaalin ja ruokailut. Muille SRLn jäsenille koulutus ja ruokailu maksaa 51€ ja tähtiseurojen jäsenille 21€.

Kouluttaja:na toimii Päivi Anttila.

Sitovat ilmoittautumiset lähetä nuoriso@islanninhevonen.net keskiviikkoon 13.11.2023 mennessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio. Lisäksi alaikäisen huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Tiedustelut: Pipsa Wagner puh 040 5121432

Tervetuloa kouluttautumaan!