Ilmoittautuminen nuorten leirille 2024

Kuva: Satu Vuorio


SIHY:n nuorten leiri 16.-19.7.2024 Hestbakkissa Lohjalla

(Vaanilantie 212, Lohja)


Tänä vuonna SIHY:n nuorten leiri järjestetään Hestbakkissa Lohjalla 16.-19.7.2024. Leiri alkaa tiistaina 16.7. klo 9 ja päättyy perjantaina 19.7. klo 14.

Leiri on tarkoitettu 9-15-vuotiaille SIHY:n jäsenille, jotka jo hallitsevat hevosen laukassa. Töltin taitaminen ei ole edellytys osallistumiselle, sen oppii leirillä. Osallistujat jaetaan tarvittaessa taitojen mukaisiin ryhmiin.

Leirin ohjelmasta vastaa FEIF-ohjaaja ja paikalliskerhotuomari Satu Vuorio. Leirillä ovat mukana myös nuorisovaliokunnan omat isoset. Hestbakki on SIHY:n jäsentalli ja SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu.

Neljän leiripäivän aikana ohjelmassa on mm. ratsastusta maastossa ja kentällä, hevosten uittamista, maastakäsittelyä eri tavoin, ratsastusta ovaaliradalla ja askellajikilpailu sekä teoriaa kilpailemisesta ja toiveaiheista. Osallistujille lähetetään sähköpostitse leirikirje ennen leiriä. Kirjeessä on päiväkohtainen ohjelma, saapumisohjeet ja ohjeet pakkaamiseen ym.

Leirin hinta 530€ sisältää ohjelman, majoituksen ihastuttavassa Tallimestarin talossa (wc ja suihku), ateriat: aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. 

Leiri toteutuu, kun osallistujia on vähintään 6. Maksimi osallistujamäärä on 14. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.6.2024. Ilmoittautuminen on sitova ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

SRL:n jäsentallilla leiriläiset on vakuutettu tallin puolesta.

Oletko SIHYn jäsen?
Kuva: Satu Vuorio