Suomen askellajiratsastuksen maajoukkue

Vuoden 2017 islanninhevosten askellajiratsastuksen maajoukkuevalmentajana toimii Hjalti Gudmundsson. Maajoukkuejohtajana toimii Camilla Hed ja maajoukkuekoordinaattorina Pia Ralli.

Varsinaisia säännöllisiä maajoukkuevalmennuksia ei järjestetä, mutta Hjaltin valmennuksiin voi osallistua eri talleilla.

Maajoukkuevalmentaja ja -johto seuraavat aktiivisesti ratsukoiden kisakautta, osallistuvat SM-kilpailuihin sekä vähintään yksiin isompiin kilpailuihin kauden aikana. Ennen Hollantiin lähtöä maajoukkue kokoontuu viimeistelyleirille.

Maajoukkueen valitsee maajoukkuevalmentaja ja -johto, ja SIHY:n johtokunta vahvistaa valinnat. Erillisiä karsintarajoja ei ole. Vuoden 2017 maajoukkuevalinnat julkistetaan 9.7. suomenmestaruuskilpailuissa Ypäjällä.

Maajoukkuejohto pyytää kaikkia Hollannin MM-kilpailuihin tähtääviä ottamaan yhteyttä Pia Ralliin nro 050 438 0579, maajoukkue@islanninhevonen.net. Maajoukkuejohto on yhteydessä ratsukoihin, antaa neuvoja pitkin kautta ja vinkkaa mahdollisista valmennuksista ja kilpailuista.

 

Maajoukkueasioissa voit ottaa yhteyttä myös
maajoukkue(at)islanninhevonen.net

Maajoukkueen FB-sivut
Tutustu myös maajoukkueen FB-sivuihin!