Kilpailulupamaksut

Kilpailijan maksut

Kilpailijoilta vaaditaan kaikilla virallisilla kilpailutasoilla SIHY:n tai toisen seuran ja SRL:n jäsenyys. SRL:n jäsenyyteen sisältyy vakuutus, joka auttaa tapaturman varalta sekä kilpailutilanteessa, että myös kaikissa muissa hevosen käsittely- ja hoitotehtävissä.

Eri seuran jäsen ei voi anoa kilpailulupaa SIHY:n kautta, vaan se tulee anoa oman seuran kautta. Muut seurat saattavat vaatia aluelupakokeen suorittamisen aluelupaa hakiessa. Tätä ei tällä hetkellä vaadita SIHY:n jäseniltä.

Jäsenmaksun pitää olla maksettuna ennen luvan anomista.

Kilpailuluvat

  • Edellisvuoden kilpailuluvalla voi kilpailla 15.2. asti, sama koskee hevosen vuosimaksua
  • Seuraa vaihtavien tulee maksaa uuden seuran kilpailulupa heti vuoden alussa, jotta edustettava seura näkyy kilpailuissa oikein
  • Kilpailulupa ostetaan KIPAn kautta
  • Kilpailuluvan voi saada vasta, kun jäsenmaksu on päivittynyt rekisteriin maksetuksi (muutama arkipäivä maksusta)
  • Jäsenmaksu päivittyvät KIPAan noin neljässä arkipäivässä. Liitto ei pysty nopeuttamaan prosessia, sillä rahat siirretään automaattisesti järjestelmästä toiseen
  • Kilpailulupamaksu kirjautuu KIPAan yön yli ja sen jälkeen kilpailuihin ilmoittautuminen onnistuu
  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä SIHY:n jäsensihteeriin jasensihteeri(at)islanninhevonen.net

Kilpailulupien hinnasto täällä

Ratsukot voivat vapaasti valita, missä luokissa ja millä tasoilla kilpailevat, edellyttäen, että heillä on vaadittava kilpailulupa ja että hevosen vuosimaksu on maksettu vaadituilla tasoilla. Ainoastaan kilpailulupa määrittelee, minkä tason kilpailuihin ratsukko saa osallistua.

Vapaaehtoinen lisävakuutusmaksu, joka korvaa liiton perusjäsenvakuutusta laajemmin ratsastukseen liittyviä tapaturmia, on myynnissä lisenssikaupassa. Ratsastusseuran jäsenet voivat maksaa lisävakuutuksen liiton lisenssikaupassa TÄÄLTÄ. Verkko-osto edellyttää, että ratsastajan henkilötunnus on tallennettu jäsenrekisteriin. Henkilötunnuksen lisäyksissä rekisteriin olethan yhteydessä jäsensihteeriin. Edellisellä kaudella ostettu lisävakuutus on voimassa vain seuraavan vuoden tammikuun loppuun.

Hevosen kilpailuluvat


Hevosen vuosimaksu 40 € maksetaan KIPAssa.