Ohjaajien vuosihuolto 8.12. - vetäjänä Guy Blom Hollannista

Kati Leppälahti
18.10.2012

SIHY:n koulutusvaliokunta järjestää kaikille askellajiratsastuksen ohjaajille avoimen vuosihuollon 8.12. Kuumassa. Tule syventämään tietouttasi hevosen fysiologiasta ja  liikkumisesta.

Päivän kouluttajaksi on saatu hevos- ja ihmisfysioterapeutti Guy Blom Hollannista. Englanninkielinen koulutuspäivä sisältää teoriaa ja käytännön osuuden. Käytännön osuudessa Blom esittelee hevosen fysiologiaa ja biomekaniikkaa sekä näyttää hevosia liikkeessä juoksutettuna/ratsastettuna. Tulkkausapua tarvittaessa saatavilla.

Koulutuksen hinta SIHY:n jäsenille on 85 €, ei-jäsenille 100 €. Kuumassa on tapahtuman aikana kahviossa puffetti ja omakustanteinen lämmin lounas tarjolla. Lounasvaraukset etukäteen Kuumasta puh. 044 317 7372.

Ilmoittaudu tästä 25.11. mennessä. Mahdolliset peruutukset on tehtävä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Laskut lähetetään 25.11. ilmoittautumistilanteen mukaan ja eräpäivä on 5.12.

Video Blomin koulutustilaisuudesta hypermobiliteettiseminaarissa Tanskassa keväällä 2011: http://www.youtube.com/watch?v=fgkyEkuPdDA