Lumene Kauklahden tehtaanmyymälän ja Sihyn yhteinen joulumarkkinapäivä Espoossa 10.12.2011

Tarja Nordman
21.11.2011


Lumene Kauklahden tehtaanmyymälä tuki kesän 2011 Mestaruuskilpailuja ja nyt olemme yhdessä välittämässä hyvää joulumieltä yhteisen joulumarkkinatapahtuman merkeissä!

Joulumarkkinapäivä järjestetään Lumenen Kauklahden tehtaanmyymälässä ja tehdasalueella (lähettämö) osoitteessa Lasihytti 1, Kauklahti, Espoo. Tehtaanmyymälä on aivan Kauklahden juna-aseman vieressä (kävellen pääsee helposti asemalta; vain arviolta 50  metriä). Autolla on helppo ajaa; Länsiväylältä tai kehä III :lta kääntyminen Kauklahdenväylälle. Lumenen tehdas on aivan Kauklahdenväylän vieressä (näkyy tielle). 

JOULULAHJAVINKKI: issikkavärityskirja, issikkatarra, vain jokunen takki myynnissä!!!

Joulumarkkinoilla myydään myös SIhyn tuotteita ja paikalla on 5-6 islanninhevosta päivän aikana. Aamupäivän talutusratsastukseen tulevat islanninhevoset Ankin tallilta ja iltapäivän talutusratsastukseen islanninhevoset Kytäjän Issikoista.

Sihyllä on kello 9-15 välisenä aikana myös tonttugrilli paikalla, josta voi ostaa lämmintä glögiä 1 e ja grillimakkaraa 2 e. Varaathan kolikoita mukaasi! Talutusratsastus on 2 e.

Suomen Islanninhevosyhdistyksen jäsenet saavat Lumenen Kauklahden tehtaanmyymälän tuotteista alennusta 1.-11.12.2011 mainitsemalla salasana "SIHY" kassalla. Kannattaa tulla kauempaakin ostamaan tuotteita; hyviä joululahjoja todella edulliseen hintaan; sekä miehille että naisille. Teineille tosi edullisia meikkejä jo muutenkin saati Sihyn alennuksella!

Joulumarkkinapäivä tarvitsee vielä tonttugrilliin apua!

Pystyisitkö tulemaan tekemään hauskaa tonttupäivää kanssamme lauantaina 10.12.2011 klo 8.30-15.30 välisenä aikana? Sinun ei tarvitse olla koko aikaa paikalla vaan auttamassa vaikkapa jokusen ajan. Palkkioksi saat iloisen talkoomielen, joulutunnelmaa hauskassa seurassa ja pientä mahan murkinaa; grillimakkaraa sekä glögiä. Islanninhevosista huolehtii omien tallien tonttuväki.  Voit myös kertoa oman paikalliskerhosi toiminnasta. Soita tai laita viestiä Tarjalle: tarja.nordman(at)gmail.com tai 040 7323444

Liitteet