World Fenguriin kirjaudutaan jäsennumerolla

Seuran pääkäyttäjä
13.3.2008

Kansainvälisen islanninhevostietokannan, World Fengurin, lukuoikeudet sisältyvät Suomen Islanninhevosyhdistyksen jäsenmaksuun vuonna 2008.

Kansainvälisen islanninhevostietokannan, World Fengurin, lukuoikeudet sisältyvät Suomen Islanninhevosyhdistyksen jäsenmaksuun vuonna 2008. Jos olet maksanut SIHY:n jäsenmaksusi, voit aktivoida tietokantapalvelun käyttöösi "tästä linkistä".
Kirjautumisohjeet: napauta linkki auki ja saat näkymän, jossa on kaksi kenttää: ID-numero ja alla Member ID. Klikkaa ID-numeron vieressä olevaa Hae-linkkiä ja syötä ponnahdusikkunaan tulevaan kenttään nimesi muodossa Etunimi Sukunimi. Näkyviin tulee nimesi ja linkki World Fengurin omaan ID-numeroon. Klikkaa nimesi perässä olevaa ID-numeroa. Sen jälkeen syötä esiin tulevaan ikkunaan Member ID, joka on SIHY:n/SRL:n jäsennumerosi ja löytyy Islanninhevonen-lehden osoitelipukkeesta ja SRL:n jäsenkortistasi (jos olet myös SRL:n jäsen).
Osalta jäsenistä ID-numero puuttuu järjestelmästä vielä tässä vaiheessa. Jos ID-numeroasi tai nimeäsi ei löydy hakulinkin kautta, lähetä sähköpostia jäsensihteerillemme Sami Mäkelälle osoitteeseen aquatoid@gmail.com, jotta hän voi lisätä nimesi WF:n henkilötietokantaan. 
WF:in sisäänkirjautuminen koostuu kahden tietokannan yhdistelmästä; WF:in henkilörekisteristä ja maksutietokannasta (jäsennumero). WF:in henkilötietokannassa on puuttunut paljon henkilöitä, mutta jäsensihteeri lisää niitä sitä mukaan, kun puutteita ilmenee.