PR-valiokunta

PR-valiokunnan puheenjohtaja 

Saara Suutarla
pr(at)islanninhevonen.net

Valiokunnan jäsenet 2022

Virpi Aho: some, kuvapankki

Kanerva Ahonala: some

Laura Nyström: some

Anita Kaakkola: SihyShop, myyntituotteet, tapahtumat

Johanna Vaurio-Teräväinen: kuvat

Johanna Veijanen: nettisivut, mainosmateriaalit

Hannele Katajamäki: Islanninhevonen -lehti


Islanninhevonen-lehden toimitus:
islanninhevonen(at)islanninhevonen.net

Hannele Katajamäki, päätoimittaja

Ilmoitusmyynti: Saara Suutarla, pr(at)islanninhevonen.net, p. 0405864647

Jäsenasiat: Hanna Leppänen, jasensihteeri(at)islanninhevonen.net 

Haluatko mukaan PR-valiokuntaan?

Jos olet kiinnostunut viestinnästä, kirjoittamisesta, graafisesta suunnitelusta, toimitustyöstä, valokuvauksesta, markkinoinnista, tapahtumasuunnittelusta tai yhteistyökumppanien hankinnasta, niin tule mukaan!

PR Valiokunta toivottaa tervetulleeksi mukaan toimintaansa kaikki, joilla on innostusta kehittää islanninhevosten näkyvyyttä. 

Suoritetuista tehtävistä saa halutessaan PR-valiokunnan puheenjohtajan allekirjoittaman todistuksen. Yhdistys pystyy tarjoamaan myös projektiluonteisia tehtäviä esimerkiksi opinnäytetöille tai muille opiskeluun liittyville tehtäville. Yhdistyksen luonteesta johtuen valiokuntatoiminnasta ei makseta korvausta.

#yhdessä

Jokainen tapahtumaosallistuminen edellyttää talkoohenkeä sihyläisiltä ja ystäviltä yhdistyksen ulkopuolelta. SIHY arvostaa suuresti jäsenten antamaa apua ja tukea suunnitteluvaiheesta toteutukseen, sillä ilman ahkeria talkoolaisia ei tapahtumien järjestäminen olisi mahdollista.

Sosiaalisessa mediassa yhdistyksen julkaisuissa näkee usein merkinnän #yhdessä, joka kuvastaa vahvasti yhdessä tekemisen meininkiä!

Myyntituotteet

Yhdistyksellä on myynnissä erilaisia islanninhevosaiheisia tuotteita ja yhdistyksen jäsenlehtiä. Tarjonta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan. Myyntituotteita on tarjolla SIHY:n tapahtumissa ja SihyShop -verkkokaupassa.

Tuotemyynti 
Islanninhevonen-lehti
Facebook