Askellajiratsastuksen ensimmäisten aluemestaruuskilpailujen järjestäjä on valittu!

4.4.2024

Vuonna 2024 Hestamannafélagiđ Jálkur järjestää askellajiratsastuksen aluemestaruuskilpailut 25.8. Orimattilassa. Aluemestaruusluokat ovat T8, V5 ja PP3. ”Toivomme että aluemestiksistä muodostuu mukava hyväntuulen tapahtuma SM-kisojen "pikkusisarena". Rohkeasti kisaamaan ryhmäluokkia sekä helppoa tyylipassia ja kvaalaamaan aluemestiksiin!”, Jálkurin puheenjohtaja Minna Toivonen kannustaa.

”Olen iloinen koko suunnitteluryhmän puolesta, että saamme ensimmäiset aluemestaruuskilpailut toteutettavaksi Suomessa tänä vuonna! Suuri kiitos kuuluu paikalliskerho Jálkurille, joka ottaa ensimmäisten kilpailujen järjestämisen vastuulleen”, iloitsee ja kiittää suunnitteluryhmän vetäjä, SIHY:n varapuheenjohtaja Tarja Nordman. Suunnitteluryhmässä ovat olleet mukana Kanerva Ahonala, Anna Andersén, Anita Kaakkola, Maija Kipinoinen ja Saara Suutarla.

Lisätietoa aluemestaruuskilpailuista yleisesti SIHY:n sivuilla ja itse kilpailutapahtumasta Jálkurin puheenjohtajalta Minna Toivoselta minna.gliti(at)gmail.com.

Kuva: Minna Paananen