PM 2020 -kilpailut Suomeen! #yhdessä

Pia Ralli
20.8.2019


Seuraavat isot askellajiratsastuksen kansainväliset kilpailut ovat vuoden 2020 PM-kilpailut. Kisat on tarkoitus pitää Suomessa. SIHY:n isoimpana projektina onkin rakentaa Ypäjälle kisaradat vielä tänä syksynä, jotta PM-kilpailut voidaan pitää Suomessa.

Islanninhevosten askellajiratsastus on yksi Suomen kaikkien aikojen kansainvälisesti menestyneimmistä ratsastusurheilun lajeista. Tänä vuonna Berliinin MM-kilpailuissa menestystä tuli lisää ja maajoukkue toi Suomeen upeita sijoituksia ja yhden MM-pronssimitalin! Nyt niin maajoukkue kuin koko islanninhevosmaailma tarvitsee Suomeen kilparadat, jotta voimme järjestää vuoden 2020 PM-kilpailut Suomessa ja jatkaa maajoukkueen menestystarinaa sekä tuoda suomalaiselle ratsastusurheilulle lisää kunniaa ja mainetta.

Ratojen rakennus toteutetaan yhteistyössä Ypäjän Hevosopiston ja SRL:n kanssa. Hankerahoitus koostuu julkisesta liikuntapaikkarakentamiseen tarkoitetusta hankerahasta, yhteistyökumppaneiden rahoituksesta sekä yksityisistä lahjoituksista. Alueesta tulee iso areena, missä on mahdollista toteuttaa toimintaa valmennuksista harrastekisoihin ja isoihin kansainvälisiin kilpailuihin ja tapahtumiin. Radat on tarkoitus rakentaa jo tänä syksynä.

Tämä kaikki on mahdollista tehdä #yhdessä ! Jokainen voi osallistua itse ostamalla itselleen metrin baanaa tai haastamalla mukaan yrityksiä ja yhdistyksiä kertomalla tästä hankkeesta. Hanke on SIHY:n historian suurin ja yhdistys tarvitsee nyt jokaista jäsentään apuun ja haastaa mukaan koko hevosmaailman!

Lue lisää hankkeesta ja osta oma metrisi TÄSTÄ!