Jalostuspäivä 2019

Marika Moring
12.3.2019

Islanninhevosten jalostuspäivää vietetään 13.4. Orimattilassa jo monista näyttelyistä tutuksi tulleessa Orimattilan ratsastuskeskuksen maneesissa.
Luvassa on Suomessa vaikuttavien jalostusorien esittelyä sekä suomalaisen kasvatustyön esittelyä jälkeläis- ja kasvattajaryhmien muodossa. Esiintymään on tulossa sekä uudempia että jo tutumpia oreja, joten tapahtuma tarjoaa erittäin hyvän tilaisuuden tamman astutusta harkitseville katsastaa useampi orivaihtoehto samalla kertaa. Jälkeläis- ja kasvattajaryhmät antavat makua siitä millaisia hevosia Suomessa kasvatetaan, ja joukossa saattaa olla myös muutama myynnissä oleva hevonen. Paikalla tulee olemaan myös buffetti. Tapahtuma on yleisölle maksullinen.

Linkki tapahtuman facebook sivulle: https://www.facebook.com/events/361805717935403/

Tapahtuman aikataulussa on vielä tilaa, joten mikäli haluat oman orisi tai ryhmän mukaan esiintymään ilmoittaudu pikaisesti jalostusvaliokunnalle(jalostus@islanninhevonen.net). Orit voivat esiintyä joko yksin tai pareittain, ja toki jälkeläistensä kanssa. Suositeltu ryhmän koko on 3-6 hevosta ja kaikki hevoset tulee esittää ratsain.