Arnella tuuletti T2-luokan voittoa

Anu Siivonen
15.7.2018

T2 senioreiden kultamitalisti Arnella Nyman
T2 senioreiden kultamitalisti Arnella Nyman

T2 –tölttiluokan A-finaali oli sunnuntain ensimmäinen. Ikäluokkien yhdistetyssä A-finaalissa ratsasti sekä nuoria että senioriratsastajia. Heidän kuitenkin palkitaan omissa ikäluokissaan.

Jo alusta asti senioreiden Arnella Nyman piti johtopaikkaa ja se piti loppuun saakka. Senioreiden toiseksi tullut Veera Siren Jarl frá Mid-Fossumilla ajautui vapain ohjin –osiossa hieman huonoon paikkaan, jonka johdosta ratsukolle tuli muutamia rikkoja. Arnella ja Thór från Järsta voittivat luokan selkeällä piste-erolla seuraaviin. Ratsukon kokonaispisteet olivat 7,92.

”Olen tosi tyytyväinen pisteisiin, ne ovat parhaimmasta päästä mitä olemme saaneet. Thórissa alkoi tuntumaan jos hieman rankka viikonloppu ja sitä joutui ratsastamaan hieman enemmän. Ratsastimme tänään finaalissa meille vaikeampaan suuntaan, mutta olemme saaneet myös sen toimimaan jo lähes yhtä hyvin kuin mitä voimme esittää parempaan kierrokseemme. Jatkossa tällä kaudella voimme petrata vielä varmuutta vaikeammassa suunnassamme”, iloitsee Arnella voittoaan

 

Luokassa nuorten kultaa nappasi Inka Koskinen tasaisen varmalla tölttääjällä Thumall frá Stóra-Hofilla pistein 6,00.

”Todella hyvä fiilis, olen hurjan tyytyväinen meidän kauteen. Thumallilla on luonnostaan iin hyvä ja varma töltti, että ei me paljon kentällä treenailla. Lähinnä treeniä maastossa ja pidetään vaan hevosta hyvällä mielellä”, hymyilee Inka.

Junioreiden voittajana palkittiin Veera Niemi Hekla frá Vidarbrekkulla.