Uusi aluevalmennusryhmä Keski-Suomeen 2018!

Annastiina Jäppinen
9.11.2017

Aluevalmennuksen tarkoituksena on tarjota kilpaileville ratsukoille mahdollisuus valmentautumiseen ammattitaitoisen valmentajan ohjauksessa, kohtuullisella hinnalla. Tavoitteena on pyrkiä järjestämään valmennustilaisuuksia eri puolilla suomea, jotta mahdollisimman moni ratsukko pääsisi valmennuksen piiriin. Valmennus toteutetaan SIHYn ja SRLn yhteistyönä.

Aluevalmentajat, -paikat ja -ajat

Kevät 2018

  • Sirpa Brumpton, Etelä-Suomi (Stenkulla Gård, Kirkkonummi) 1.1. ja 3.3. , 21. tai 22.4. baanatreenit Ypäjä
  • Mari Väyrynen-Kunnas, Etelä-Suomi (Stall Rönnkulla, Sipoo) 18.2. ja 18.3. , 22.4. baanatreenit Ypäjä
  • Sirpa Brumpton, Kanta-Häme/ Pirkanmaa (Ypäjän Hevosopisto, Ypäjä) 4.2. ja 2.4. , 21. tai 22.4. baanatreenit Ypäjä
  • Sirpa Brumpton, Keski-Suomi (Pieksamäki? varmistuu piakkoin) 18.2. ja 17.3. , 13.5. baanatreenit  UUSI RYHMÄ!

Kevätkausi sisältää kolme valmennuskertaa joista kaksi on tuplavalmennuksia ja yhdet ratatreenit. Mikäli valmennettava ei pysty osallistumaan valmennuksiin ilman hyväksyttävää syytä (sairastuminen lääkärintodistuksella), hän menettää paikkansa aluevalmennuksessa.

Hinnat ja hakeminen
Aluevalmennukseen haetaan ennen kauden aloitusta täyttämällä aluevalmennushakemus. Keväällä/Syksyllä 2017 aluevalmennukseen osallistuneet pääsevät suoraan 1. aluevalmennukseen. Kaikkien tulee ilmoittautua KIPA:n kautta jokatapauksessa. Aluevalmentaja voi kutsua erittäin potentiaalisia ratsukoita aluevalmennukseen kesken kauden.

 Aluevalmennuksen hinta on à 35€.  

Kevään 2017 valmennukset tuplavalmennuksina eli 2x opetukset yht. 70€ . Lisäksi tulee SRL-maksu à 3€. Jälki-ilmoittautumismaksu on 15 € + SRL-maksu 3 €/valmennus.
 

Ilmoittautuminen aluevalmennukseen
Kaikki ilmoittautumiset KIPA:n valmennuskalenterin kautta.
Ratsastajan tulee olla Sihyn ja SRL:n jäsen sekä omata vähintään D-kilpailulupa ja hevosen vuosimaksun oltava maksettu.
Ilmoittautumismaksu on maksettava ennen ilmoittautumisajan päättymistä, muutoin osallistuminen peruuntuu automaattisesti. Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy viikkoa ennen valmennustapahtumaa. Valmennusmaksut palautetaan vain ELL- tai lääkärintodistusta vastaan.

Valintakriteerit
Aluevalmennushakemuksissa ensisijalle asetetaan ratsukot joiden realistinen tavoite on menestyä Islanninhevosten suomenmestaruuskilpailuissa. Muita kriteerejä aluevalmennukseen valittaville ovat mm. kilpailuaktiivisuus ja tulokset edelliseltä kilpailukaudelta. Valintakriteereissä voidaan joustaa mikäli valmennuksessa on vapaita paikkoja.

Jos hakijoita valmennukseen on enemmän kuin mitä voidaan ottaa, pyritään kehityskelpoisille, aktiivisille nuorille ja junioreille antamaan etusija. Aluevalmennuksesta on mahdollisuus nousta mukaan maajoukkueerinkiin.                                                                                            

Aluevalmennuskoordinaattori
Annastiina Jäppinen, aluevalmennus(at)islanninhevonen.net