Ajankohtaista

Islanninhevosesta on monenlaiseen harrastamiseen ja kilpailemiseen. Tämän viikonlopun jäljiltä islanninhevonen on päässyt ratsujousiammunnan maailmanlistan ykköspaikalle.
Myös 250 metrin passijuoksu P1:n kaksi ensimmäistä lähtöä juostiin tänään
Joukkueenjohtajat vastaavat yhdessä toimikautensa ajan maajoukkuetoiminnan organisoinnista ja toteutuksesta. Joukkueenjohdon velvollisuus on valvoa ratsastajien ja joukkueen etuja sekä toimia tiedonvälittäjänä SIHY:n, kilpailuorganisaation ja ratsastajien välillä. Maajoukkuejohtaja on vastuussa SIHY:n urheiluvaliokunnalle ja johtokunnalle sekä on toimikauden ajan urheiluvaliokunnan jäsen.
Vuoden 2019 Islanninhevosten askellajiratsastusmaajoukkue kohti MM-kilpailuja 4.-11.8.2019 Islanninhevosten askellajiratsastuksen MM-kilpailuja järjestetään joka toinen vuosi. Tänä vuonna ne ovat Berliinissä, Saksassa. Kilpailupaikkana toimii Equestrian Park Berlin-Karlshorst, joka sijaitsee vain 15 minuutin päässä Alexanderplatzilta. Kilpailuissa ratsastetaan seitsemässä luokassa; neljä arvosteluun perustuvaa luokkaa 250 metrin ovaaliradalla sekä 3 nopeuteen perustuvaa passiluokkaa suoralla radalla. Eri kilpailuluokat on selitetty Suomen Islanninhevosyhdistyksen web-sivuilla.
Maajoukkueen mukaan Berliinin MM-kilpailuihin haetaan joukkueelle fysioterapeuttia niin hevosille kuin ratsastajille.
National Team of Finland 2019 have been named.
Askellajiratsastuksen suomenmestaruuksista kilpaillaan tänä viikonloppuna Orimattilan raviradalla paikalliskerho Jalkurin kilparadoilla.
RSS ATOM