Ajankohtaista

Kaikille askellajiratsastuksen ohjaajille tarkoitettu vuosihuolto tarjoaa käytännön tietoa eritasoisten ratsastajien suunnitelmallisesta ohjaamisesta. 20 ensimmäistä mahtuu mukaan!
Ohjaajalisenssi (31.12.2015)
Hiljaa voimat uupui, lähdön hetki läheni. Väistyi vaiva, tuli rauha, uni, kaunis, ikuinen.
Suomen Ratsastajainliitto ry myönsi Arnella Nymanille ja Katie Brumptonille Mestariratsastajamerkit SRL:n syyskokouksessa 22.11.2015.
Askellajiratsastuksen lajiseminaari järjestettiin SRL:n urheilufoorumin yhteydessä Helsingissä. Urheilufoorumin sisältö oli mielenkiintoinen ja tietoiskuissa paljon tärkeää asiaa ja ajattelemisen aihetta nyt ja tulevaisuudessa! Pienten lajien keskustelupaneelissa SIHYä edusti yhdistyksen varapuheenjohtaja Paula Sarsama. Lajiseminaarissa kuultiin SIHYn kuulumiset ja suunnitelmat tulevalle vuodelle, käytiin mielenkiintoinen paneelikeskustelu askellajiratsastuksen näkyvyydestä ja eroista Suomessa ja ulkomailla kilpailukenttien eri näkökulmista. Panelisteina toimivat Arnella Nyman, Oona Ylipuranen ja Jenni Kurki. Näkökulmia saimme kuulla myös lahden takaa Ruotsissa asuvalta Katie Brumptonilta. Lue lisää vuoden viimeisestä Islanninhevonen-lehdestä, joka ilmestyy joulukuussa. Ja tietysti palkittiin Vuoden parhaat!
SIHY kouluttaa! (12.11.2015)
RSS ATOM