Ajankohtaista

Nuorille 18-30-vuotialle suunnattu koulutustapahtuma Islannissa.
Toukokuun näyttely kaikille avoin ja kesäkuun näyttely vähintään varsanäyttely, mutta mikäli ilmoittautuneita riittävästi järjestetään myös kokonaisarvostelu.
Vuosikokouskutsu (4.2.2016)
Vuosikokouksen paikka vaihtunut Laakspohjan kartanoon! Aiemmin ilmoitettu Hestbakki muuttuu Laakspohjan kartanoon. Laakspohjan kartano on pari kilometriä ennen Hestbakkia, Turun moottoritieltä päin saavuttaessa. Osoite on: Laakspohjan kartano 88 08500 Lohja Ajakaa koivukujaa suoraan, huom 30 km/h. Jos eksytte, ajo-ohjeita voi tiedustella Satu Vuoriolta 0400885560.
Ohjaaja 2 -kurssi Askellajiratsastuksen tekniikkaa ja ohjausta järjestetään 25.-26.4.2016 Reykhestarissa, Jyväskylässä.
Jäsenmaksut ovat kolahtaneet postilaatikoista. Jäsensihteerillemme tämä aika vuodesta on kiireisin ja välillä hakemukset ja sähköpostit ruuhkautuvat. Pyytäisimme kaikkia olemaan kärsivällisiä vastausta odotellessa koska lupien käsittely saattaa kestää hieman. SIHY muistuttaa siitä, että jäsenmaksun pitää olla maksettuna ennen kilpailuluvan anomista. Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenmaksuista tai kilpailuluvista, ota yhteyttä jäsensihteeriin jäsenlomakkeen kautta. SIHY kiittää kaikkia kärsivällisyydestä!
Valitettavasti maajoukkuevalmennus/-katselmus joudutaan perumaan vähäisen osanottajamäärän vuoksi!
RSS ATOM