Ajankohtaista

HUOMIO KILPAILIJAT Kilpailijat! Jos ette ole lähteneet, ottakaa omat heinät mukaan. Ypäjältä järjestyy heinää niille, jotka jo paikan päällä tai matkalla eikä heinää ole varattuna mukaan. Ne ketkä tarvitsevat, olettehan pikaisesti yhteydessä tekstiviestitse niin saadaan varattua heinät teille.
Aihe: Hevosen anatomia ja biomekaniikka askellajiratsastuksessa; teoreettinen ja käytännöllinen lähestymistapa
Teivon ratahankkeen kaaduttua vuosi sitten Islanninhevosyhdistys aloitti keskustelun Ypäjän Hevosopiston ja Suomen Ratsastajainliiton kanssa Gaedingakeppni -radan rakentamisesta Ypäjälle.
Mestaruuslajien virallinen Suomenmestaruusstatus on kiinni ko. luokkien osallistujamääristä niin itse mestaruuskilpailuissa, kuin alustavissa 3-tason kansallisissa ja/tai 4-tason WR-kilpailuissakin. Tämän hetkisen kilpailu- ja osallistujamäärän mukaan on edelleen mahdollista saavuttaa virallinen SM-status joissakin luokissa ja ikäryhmissä, edellyttäen, että osallistujamäärä kauden viimeisissä WR-kilpailuissa ennen SM-kilpailuita on riittävä.
Islanninhevonen-lehdessä 2/2018 on artikkeli, joka koskee ELT Raija Hallamaan kehittämää seerumivalmistehoitoa. Artikkelissa viitataan verenotto-ohjeeseen, joka löytyy tämän uutisen liitteenä. Ohje julkaistaan Suomen Islanninhevosyhdistys ry:n nettisivuilla Raija Hallamaan luvalla.
RSS ATOM