SIHY:n syyskokousta joudutaan siirtämään

29.11.2023

Kokouskutsussa esiin tulleen muotovirheen vuoksi SIHY:n johtokunta päätti kutsua syyskokouksen uudelleen koolle. Uusi syyskokous järjestetään etänä 27.12.2023 klo 17. Kokouskutsu julkaistaan vielä tämän viikon aikana.

Suomen Islanninhevosyhdistyksen johtokunta päätti eilisessä kokouksessaan perua lauantaille 2.12.2023 suunnitellun syyskokouksen ja siirtää sen joulukuun loppuun. Marraskuun alussa julkaistussa kokouskutsussa tuli esiin muotovirhe, joka olisi aiheuttanut sääntövastaisuuden. Sääntövastaisuuden seurauksena syyskokous ei olisi pystynyt tekemään virallisia päätöksiä.

Uusi ajankohta SIHY:n syyskokoukselle on 27.12.2023 klo 17.00 alkaen. Kokous pidetään etänä ja uusi kokouskutsu julkaistaan vielä tämän viikon aika yhdistyksen nettisivuilla. Kutsu toimitetaan myös suoraan jäsenien sähköposteihin.

Syyskokouksen siirtäminen on erittäin harmillista, sillä kokoukseen oli ilmoittautunut ilahduttavan suuri, ehkä jopa ennätysmäärä jäseniä. Johtokunta kiittää kaikkia kokoukseen ilmoittautuneita tai valtakirjansa toimittaneita ja pahoittelee aiheutunutta vaivaa. Tulevaisuudessa olemme entistä tarkempia toiminnassamme. Ilmoittautuneille ja valtakirjansa toimittaneille on ilmoitettu asiasta sähköpostitse.