Suomen Islanninhevosyhdistys hakee joukkueenjohtajia!

28.11.2022

Islanninhevosten askellajiratsastuksen maajoukkueelle etsitään joukkueenjohtajia kaudelle 2023. 


Joukkueenjohtaja on koko toimikautensa ajan vastuussa kokonaisuudessaan maajoukkuetoiminnan organisoinnista ja toteutuksesta. Joukkueenjohdon velvollisuus on valvoa ratsastajien ja joukkueen etuja sekä toimia tiedonvälittäjänä kilpailuorganisaation ja ratsastajien välillä. Maajoukkuejohtaja on vastuussa SIHY:n urheiluvaliokunnalle ja johtokunnalle. Joukkueenjohtajan tehtävät:

Viestintä ja PR-toiminta: tiedotus, some-viestintä, toimintasuunnitelman ja -kertomuksen laatiminen sekä mahdollisten edustustilaisuuksien organisoiminen.

Joukkueen tapaamisten, leirityksien ja valmennusten järjestäminen toimikaudella.

Kilpailukaudella seurata kilpailutuloksia ja tehdä näiden pohjalta ehdotus joukkueesta urheiluvaliokunnalle. Kilpailutuloksia raportoidaan urheiluvaliokunnalle koko kisakauden ajan ja maajoukkuevalinnasta tehdään alustava ehdotus aina jo kesäkuussa viimeisten WR-kilpailuiden jälkeen. 

Ennen PM/MM-kilpailuita olla yhteistyössä kilpailujärjestäjän sekä tarvittaessa FEIF-toimiston ja urheiluvaliokunnan kanssa. Lisäksi auttaa tarvittaessa joukkuetta matka- tai majoitusjärjestelyjen kanssa.

Kilpailupaikalla olla läsnä ensimmäisenä sekä viimeisenä ja tässä välissä joukkueen tavoitettavissa lähes 24/7. Auttaa ratsukoita valmistautumaan kilpailusuorituksiin, olla tarvittaessa läsnä eläinlääkärin tarkastuksissa, lämmittelyssä, collectingissä, varustetarkastuksessa ja palkintojenjaossa. Joukkueenjohtajat organisoivat joukkuepalaverit, joukkuevalokuvaukset, avajaiset ja päättäjäiset. He osallistuvat joukkuejohtajien kokouksiin kilpailujärjestäjien kanssa ja tiedottavat aktiivisesti joukkuetta koko kilpailuiden ajan.

Hallinnollisina tehtävinä mm. maajoukkuetoiminnan budjetin laadinta ja seuranta sekä raportointi urheiluvaliokunnalle

perehdyttää seuraavat joukkueenjohtajat tehtävään yhteistyössä urheiluvaliokunnan kanssa. 


Vaatimukset toimeen:


hyvä laji- ja sääntötuntemus

hyvä järjestely- ja paineensietokyky

hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot

hyvän suomen kielen taidon lisäksi sujuva englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on eduksi

perustason IT (Office, nettisivut) taidot sekä sosiaalisen median taidot


Joukkueenjohtajalle maksettavat korvaukset: 


PM- ja MM-kilpailuista maksetaan päivärahaa kilpailuiden järjestävän maan mukaan, kuitenkin enintään kutsussa mainituista päivistä ja kahdesta matkustuspäivästä. Lisäksi korvataan matka-, majoitus- ja ruokailukulut. SM-kilpailuista maksetaan kilometrikorvaukset, majoitus ja ruokailut. WR-kilpailuista korvaus tapauskohtaisesti ja erikseen ennalta sovitusti.


Tämä rekrytointi kattaa vuoden 2023 Oirschot Hollanti MM-kilpailut, joiden ajankohta on 8.-13.8.2023. Toimikausi 1.1.-30.9.2023 ja lisäksi uusien perehdytys 1.-31.10.2022. 


Hakemukset 5.12.2022 mennessä urheiluvaliokunnalle urheilu@islanninhevonen.net.