Nuorisovaliokunnan puheenjohtajan tehtävään saapunut hakemus

15.12.2022

Pipsa Wagner on hakenut nuorisovaliokunnan puheenjohtajan tehtävää. Pipsa on aikaisemminkin toiminut nuorisovaliokunnan puheenjohtajana. 

Purola Farmin Pipsa Wagner on kiinnostunut nuorisovaliokunnan puheenjohtajan tehtävästä. Hänellä on kokemusta tehtävästä ja SIHY:n johtokuntatyöskentelystä, sillä hän toimi nuorisovaliokunnan puheenjohtaja vuosina 2017–2019. Puheenjohtajuutensa päätyttyä Pipsa jäi nuorisovaliokunnan jäseneksi vuoteen 2021 asti. Hän oli mukana ideoimassa ja järjestämässä Youth Campia, jota jouduttiin koronan vuoksi kuitenkin siirtämään toistamiseen. Youth Camp järjestetään tulevana kesänä Suomessa.

Pipsaa kiinnostavat Youth Campin lisäksi myös nuorisovaliokunnan muut tehtävät ja toiminnot kuten nuorten leiri, netti ja some sekä sponsorihankinta. Hän odottaa innolla tiimin kanssa työskentelyä ja uusien jäsenten hakemista nuorisovaliokuntaan.

Pipsa on valmis ottamaan tehtävän haltuunsa ensi vuoden syyskokoukseen asti. Hän ei kuitenkaan sulje pois tehtävässä jatkamista tämän jälkeen. SIHY:n johtokunta kannattaa Pipsan valitsemista nuorisovaliokunnan tehtävään hänen kokemuksensa ja osaamisensa perusteella.