Islanninhevonen-lehti etsii vahvistusta riveihinsä

27.11.2022

Nykyisen toimituksen luopuessa tehtävistään etsii Islanninhevonen-lehti uusia tekijöitä joukkoonsa. Lehtitiimissä pääset suunnittelemaan lehtien sisältöä ja saat omaa kynänjälkeä näkyviin, kun haluat osallistua artikkelien kirjoittamiseen.

PÄÄTOIMITTAJA
Päätoimittaja osallistuu kokonaisvaltaisesti lehden tekemiseen, suunnittelee yhdessä muun lehtitiimin kanssa lehden sisällön, on yhteydessä sidosryhmiin ja osallistuu toimitustyöhön. Päätoimittaja toimii PR-valiokunnan rinnalla ja vastaa SIHY:n johtokunnalle siitä, että lehti seuraa SIHY:n linjaa ja pyrkii asetettuihin tavoitteisiin. Päätoimittaja on moraalisessa vastuussa yleisölleen lehden sisällöstä ja sen luotettavuudesta. Päätoimittaja on myös oikeudellisessa vastuussa, jos lehtä syytetään sen julkaiseman sisällön perusteella.

TOIMITUSSIHTEERI
Toimitussihteeri toimii yhteistyössä päätoimittajan kanssa, osallistuu sisällöntuottamiseen ja oikolukemiseen. Toimitussihteeri on yhteydessä artikkelien kirjoittajiin ja mainosaineistojen toimittajiin.

MAINOSMYYJÄ
Mainosmyyjä hallitsee lehden mainosmyyntiä ja osallistuu mahdollisesti myös SIHY:n kilpailujen ja tapahtumien sponsorihankintaan.

Edellä kuvattuja tehtävänkuvia voidaan muokata tarpeen ja tarjonnan mukaan.

Jos kuulet lehtityön kutsun, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarpeista, toiveista ja palkkiomalleista tarkemmin. Mainosmyynnistä maksetaan myyntiprovisio.

Tarvitsemme lehdelle myös lisää avustavia kirjoittajia ja tarkkasilmäisiä kielioppitaitureita oikulukuryhmäämme vahvistamaan. Jos lehtityö kiinnostaa, mutta satunnaisempi ja vähemmän sitoutumista vaativa talkootyö on tässä hetkessä sinulle mieleen, olet tervetullut joukkoon mukaan!

PR-valiokunta
pr@islanninhevonen.net