Haku maajoukkuerinkiin kausille 2023–2024 su 5.2. mennessä

24.1.2023

Maajoukkuerinkiin voivat hakea ratsukot, joiden tavoitteena on valmentautua pitkäjänteisesti ja tähdätä kansainvälisiin arvokilpailuihin. Maajoukkueringin tulevina päätavoitteina ovat MM-kilpailut 2023 Hollannissa ja PM-kilpailut 2024 Tanskassa.

Maajoukkuejohto hyväksyy A-maajoukkuerinkiin ratsukot, jotka ovat potentiaalisia edustajia MM23-kilpailuihin ja B-maajoukkuerinkiin ratsukot, joilla on tavoitteena joukkuepaikka PM24-kilpailuihin.

Maajoukkuerinki -sivulle on nyt lisätty lomake, jolla pyydetään kaikkia jo syksylläkin rinkiin hakeneita laittamaan tietonsa uudestaan. Maajoukkuejohto käsittelee hakemukset kerran viikossa ja on yhteydessä rinkiin hyväksyttyihin.

Maajoukkuetyöryhmä on aloittanut toimintansa vuoden 2023 alusta ja toiminnan järjestäytyminen sekä suunnittelu on lähtenyt hyvin käyntiin. Työryhmä pyytää rinkihakemuksia su 5.2. mennessä, koska ensimmäinen ringille suunnattu avoin keskustelutilaisuus järjestetään ma 6.2. vain rinkiin hyväksytyille. Maajoukkuerinkiin voi kuitenkin hakea ympäri vuoden Maajoukkuerinki -sivun lomakkeella.