Tervetuloa SM-kisoihin 2021!

Pia Ralli
30.6.2021SM-kilpailut starttaavat huomenna torstaina 1.7. klo 16 Mäntsälässä Talli Metzin ratsastuskeskuksessa, Mäntyrinteenpolku 12. Oheisesta aluekartassa näkyy alueen eri toiminnot. Yleisölle on kaksi eri parkkia ja oranssilla reunustetulta on suora kulku yleisöalueelle. Huomioittehan, että tallialue ja muut alueet ovat varattuja vain ratsastajille ja toimihenkilöille. Lippuja on mahdollista tänä vuonna ostaa vain paikan päältä. Lippuhinnat TÄÄLLÄ. Kilpailuohjelma (päivittyvä) löytyy TÄSTÄ. Tänä vuonna säästämme luontoa ja käsiohjelma julkaistaan vain sähköisessä muodossa. Käsiohjelma ja lähtölistat löytyvät myös Kilpailuohjelma -sivulta.

Kilpailuiden aikana yleisölle on tarjolla ruokaa ja virvokkeita Helenan Kotileipomon myyntipisteellä. Lisäksi 5G tiimillä on puffamyyntiä Kaakkolan myyntikontilla. Kaakkolalla on myynnissä myös vaikka ja mitä hienoa niin hevosille kuin ratsastajille. Lisäksi SIHY Shop palvelee lauantaina ja sunnuntaina.

SIHY on yhteistyössä Talli Metzin kanssa pyrkinyt järjestämään kilpailut siten, että ajankohtaiset koronaohjeistukset on mahdollista kaikkien huomioida. Tästä syystä esimerkiksi katsomorakenteita ei ole, jolloin yleisön on helppo asettua seuraamaan kisoja väljästi yleisöalueelle. Muistakaa siis ottaa mukaan omat tuolit ja viltit! Vessoilla on käsienpesupisteet ja käsidesit. 

Lauantaina ja sunnuntaina kilpailuista on Haven Livestream. Linkki lähetykseen julkaistaan viimeistään la 3.7. aamulla ennen kilpailuiden alkua. Tulospalvelu julkaisee kilpailuiden tuloksia aina jokaisen ikäluokan karsintojen jälkeen Facebook -sivulla sekä nettisivujen SM-tulokset-sivulla. SIHY:n Instagramissa @suomenislanninhevosyhdistys voi seurailla perjantaista lähtien stooreissa kisatunnelmaa. Mikäli juuri sinun kameraasi sattuu hienoin tunnelmakuva tai kaunein hevonen, niin tägää SIHY kuvaasi tai käytä aihetunnisteita #islanninhevostenSM #sihy #islanninhevonen #askellajiratsastus, niin muutkin pääsevät kuviesi kautta kisoihin!

Kilpailuiden yhteistyökumppaneita luokkaomistajien lisäksi ovat:

Iso-Tuomisto / Tmi Annika Kyrklund – kilpailuiden uniikit pokaalit

Sappeen Matkailukeskus – palkintoja upeista suorituksista

Lantmännen Agro Perttula - hienoja palkintoja T2 Senioreiden hevosille

Icelandair & Equsana – kattavat laadukkaasti tulospalvelu/kuuluttamon

Hankkija Hyvinkää & Mäntsälä – tarjoavat kisahevosille purut karsinoihin

Helenan Kotileipomo – takaa toimihenkilöiden jaksamisen maittavalla lounaalla

Íslandshestar – tasokkaat kengityspalvelut kilpailuissa