HOX! HOX! HOX! Maajoukkueelle haussa fysioterapeutti!

Pia Ralli
14.7.2019

Islanninhevosten askellajiratsastuksen maajoukkueen mukana on viime vuosina ollut fysioterapeutti hoitamassa hevosia ja myös ratsastajia. Joukkue on Berliinin MM-kilpailuissa 3.-12.8.2019 ja fysioterapeutin on hyvä olla mukana koko kilpailuiden ajan treeneistä, lämmittelyyn ja kisasuorituksiin.

MM-tason hevosten hoito vaatii vankkaa kokemusta. Joukkueessa on niin passihevosia, nelikäynti kuin viisikäyntihevosiakin. Näiden kaikkien ominaispiirteet vaativat erityistä osaamista hevosfysioterapeutilta. Mikäli olet etsimämme henkilö, laita avoin hakemus pian urheilu@islanninhevonen.net , mutta viimeistään tiistaina 16.7. Hakemukset käsittelee SIHY urheiluvaliokunta ja myös valitun maajoukkueen mielipidettä valintaan kysytään. Valitulle ilmoitetaan valinnasta heti keskiviikkona 17.7. Joukkueen tapaaminen ennen kisamatkaa on Ypäjällä 25.7. ja fysioterapeutin olisi hyvä osallistua siihen.

Liitä hakemukseen seuraavat tiedot:

  • tutkinnot, koulutukset
  • kokemus islanninhevosten ja ratsastajien fysioterapiasta
  • ovh hinnasto ja mahdollinen alennus maajoukkueelle
  • nimi, yhteystiedot

Fysioterapeutille on varattu mahdollisuus majoittua ratsastajien kanssa samaan huoneistohotelliin aivan kisa-alueen viereen omakustanteisesti (830€/11 yötä). SIHY tukee fysioterapeutin matkakustannuksia ja antaa pääsylipun MM-kilpailuihin (arvo 235€). Fysioterapeutilla on pääsy tallialueelle, treeneihin, lämmittelyyn sekä kisakatsomoon koko kisojen ajan ja hänen oletetaan myös olevan joukkueen käytössä lähes 24/7. Hoidoista fysioterapeutti laskuttaa suoraan ratsastajia.

Lisätietoja joukkueenjohtaja Sirpa Brumpton puh. 050 558 8851 tai maajoukkue.sihy@gmail.com