Good and Harmonious Riding -ehdokkaat 2018

Silvia Ufer
18.11.2018

FEIF julkaisee joka vuosi listan ratsastajista, jotka ovat ehdokkaina Good and Harmonious Riding -palkinnolle. FEIF-tuomareilla on WorldRanking –kilpailuissa mahdollisuus ehdottaa nimettömänä ratsastajia FEIF:in ylläpitämälle listalle. Lista laaditaan joka vuosi uudelleen ja se päivittyy jokaisen kilpailun jälkeen aina siihen asti, kunnes vuoden kaikki WR-kilpailut on käyty.

Good and Harmonious Riding -lista koostuu tänä vuonna 111 ratsastajasta ja ehdokkaiden joukossa on ennätysmäärä suomalaisia ratsastajia kaikista ikäryhmistä! Ehdolla olevat 13 suomalaista ratsastajaa ovat:

seniorit:          Katie Sundin Brumpton, Arnella Nyman, Jutta Korhonen, Guðmundur Sigurbjörnsson,
                      Mari Väyrynen-Kunnas, Magnús Jónsson, Veera Sirén ja Pilvi Routasalo
nuoret:           Marleena Mönkäre ja Rauha Hirvonen
juniorit:          Anniina Kanerva, Iida Niemi ja Miina Sarsama

Anniinaa, Juttaa, Arnellaa, Maria ja Katieta nimettiin hyvästä ja harmonisesta ratsastuksestaan kahdessa ja Veeraa jopa kolmessa WR-kilpailussa. Iida ja Anniina ovat ehdolla toisena, Veera ja Arnella neljäntenä ja Katie peräti jopa viidentenä vuotena peräkkäin!

Suomalaisten ehdokkaiden määrä nousee vuosi vuodelta ja kaikissa ikäryhmissä. Tämä on osoitus siitä, että askellajiratsastus kehittyy Suomessa oikeaan suuntaan. Suomen Islanninhevosyhdistys onnittelee yllä mainittuja ratsastajia ehdokkuudestaan ja hyvästä ja harmonisesta ratsastuksestaan!