Nuorisovaliokunta

Nuorten vuosi 2020 (28.1.2020)
Nuorten 2020 tapahtumat on julkistettu!
Hei, 8--15 -vuotias! SIHYN nuorten päivä järjestetään kolmella eri paikkakunnalla, valitse lähin ja ilmoittaudu nyt! Sinun ei tarvitse olla kyseisen tallin asiakas, kerhon tai edes SIHYn jäsen, nyt pääset tutustumaan uusiin kavereihin!
Ullmax-haaste (21.11.2017)
Onnea ja menestystä Pipsalle uuteen tehtävään!
Nuorisovaliokunta palkitsi tänä vuonna Veera Sireenin, Anniina Kanervan, Nora Kuusisen ja Jenna Paanasen hienosta kaudesta ja kehityksestä, Heidi Poukkasen muiden tsempaamisesta sekä Gerda-Eerikan Viinasen hienoista passisuorituksesta. Onnea kaikille! Palkituille Ice-shop lahjoitti lahjakasseja ja Ullmax lahjakortteja.
Perinteeksi muodostunut Trullikisa kisataan tänä vuonna Palmusunnuntaina Tampereella Harmonia tallin maneesissa.
FEIF YouthCup 2016 (22.2.2016)
FEIF YouthCup 2016 järjestetään ensi kesänä Hollannissa.
Nuortenvaliokunta palkitsee vuosittain ansioituneita junioreita ja nuoria. Vuonna 2015 haluamme palkita seuraavat henkilöt!
Nyt on aika satsata lämpimiin kerrastoihin ja miksipä et hankkisi samalla lahjoja jouluksi?
Sappeen Ratsutilalla 21.11.2015
Nyt kiireesti ilmoittautumaan FEIF Youth Campiin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.4.
SIHYn nuorisovaliokunta, Islanninhevosystävät Alsaela ry sekä Snöggur ry järjestivät yhteistyössä Trullikisan Merikarin maneesilla Pälkäneellä.
Tanskan FEIF seminaarista upea tuliainen matkamuistona.
Seurat, joiden koodeilla ostetaan loppuvuoden aikana eniten Tele Finland-liittymiä, saavat 1000 € palkkion seuralle!
FYC2014 (12.7.2014)
Banderollikilpailu (16.6.2014)
Tänä vuonna islanninhevosratsastuksen kansainvälinen nuorten kilpailutapahtuma, FEIF Youth Cup järjestetään järjestetään Hólarissa, Pohjois-Islannissa.
SIHYn nuorisovaliokunnan puheenjohtaja Sirpa Brumpton osallistui FEIFin seminaariin Reykjavikissa helmikuussa. Seminaarissa myös nuorisoväki kokoontui erikseen kahtena päivänä ja uusien edustajien sekä puheenjohtajan ansiosta keskustelu ja tulevaisuuden suunnittelu oli vilkasta.
SRL merkkejä suoritti Jyväskylän Nuorten päivässä seuraavat henkilöt : Vera Jagielski Lääkintämerkki Janni Korhonen Perushoitomerkki Eeva Vallintaus Perushoitomerkki Elina Niemi Perushoito- ja Hoito 2 Merkit. Onneksi olkoon :)
Nuorten päivä on peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi.
Tapahtumakalenteria on päivitetty tällevuodelle !
Ullmaxilla hyviä tarjouksia ja uutuudet kesäksi tulevat maaliskuussa :)
Joululahjoja (25.11.2012)
Nuorisovaliokunta myy loput WE ARE THE FUTURE T-paidat Joululahja hintaan 15€ kpl. :) Ja mikäli teette Ullmax tilauksen 5.12 mennessä, ehditte saada ne vielä Joululahja paketteihin ! Ottakaa pikaisesti yhteyttä Nuorisovaliokuntaan :)
Ilmoittaudu pikaisesti, nuorisovaliokunnan jäsenille viim.17.10 ! Heissan kaikki , suunniteltu retki Ruotsin Globen Horse Showhun olisi risteily . Torstaina 29.11 meno iltalaivalla ja perjantai Globenissa , josta iltalaivalla takaisin Suomeen . Kysykää kotona mikäli voisitte lähteä mukaan ja kaikilla joku huoltaja mukana tai sovittu kaverin vanhempien kanssa ;) Ilmoittakaan kiinnostuksenne retkeen ensiviikon aikana , jotta voimme kysyä tarjouksia matkaan ja lippuihin .Vahvistukset heti kun saamme hinnat selville :)
Nuortenpäivä (11.9.2012)
Hieno Nuortenpäivä Tuulensillan tallilla :)
Tule mukaan viettämään hauskaa ja opettavaista päivää sekä tutustumaan uusiin kavereihin :) Päivä on tarkoitettu niin harrastaville kuin kilpaileville junnuille/nuorille, ilman ikärajaa!
Vähäisen osanottajamäärän vuoksi.
Tule mukaan viettämään hauskaa ja opettavaista päivää sekä tutustumaan uusiin kavereihin :) Päivä on tarkoitettu niin harrastaville kuin kilpaileville junnuille/nuorille , ilman ikärajaa!
Ajankohtaista (16.7.2012)
KIITOS teille kaikille, jotka olitte mukana SM-kilpailuissa auttamassa ja ONNITTELUT kaikille kilpailijoille hienoista suorituksista!
Alustavissa suunnitelmissa olisi järjestää kaksi Nuorten päivä tapahtumaa , toinen Etelä-Suomessa ja toinen Keski-Suomessa.
Hei kaikki :) (1.4.2012)
Olen ottanut vastuulleni Nuorisovaliokunnan, seuraavaksi kahdeksi vuodeksi ja nyt etsin mukaan idearikkaita ja aktiivisia valiokuntalaisia !