Nuortenpäivä 24.11.2013 Jyväskylässä - tule sinäkin!

Nina Auvinen
15.10.2013

 

Hei!

Tule mukaan SIHYn nuorisojaoston iloiseen nuortenpäivään Reykhestarilla Jyväskylässä!

Päivä järjestetään 24.11.2013, arvioitu alkamisaika klo 10. Aamupäivän osuus on tarkoitettu etenkin vähän vähemmän ratsastaneille ja iltapäivän osuus enemmän/tavoitteellisemmin ratsastaville - toki koko päivän ohjelmaan voi osallistua! Päivä päättyy arviolta klo 17.

Ohjelmassa aamupäivällä Riikka Räihän esitys ja teoriapläjäys askellajeista sekä iltapäivällä juoksutuksesta ja ohjasajosta. Lisäksi mahdollisuus suorittaa SRL:n hevostaitomerkkejä (lue lisää SRL:n sivuilta http://www.ratsastus.fi/seuratoiminta/merkkisuoritukset) (merkin hinta 5 €) ja osallistua minitunnille (á 30 min., 4-5 oppilasta tunnilla, hinta 5 €)

Nuortenpäivän hinta on 30 €/osallistuja, lisäksi mahdollisuus ostaa paikan päällä lounasta. Paikan päällä myös Ullmaxin myyntipiste (www.ullmax.fi), jonka tuotosta osa menee nuorisovaliokunnan työtä tukemaan. Ullmaxin tuotteista löytyy paljon kivaa pukinkonttiin ja lämpimiä tuotteita ratsastukseen talvella, mm. ihania merinovillaisia alusasuja joissa ei palele! Saattaapa olla yllätystarjouksiakin!

Ilmoittaudu mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.11.2013 ilmoittautumislomakkeella.

Kerrothan ilmoittautuessasi haluatko suorittaa merkkejä (ja mitä merkkejä) ja/tai osallistua minitunnille. Laitathan viestiin myös osallistujan iän, ratsastuskokemuksen (kokemusta ei ole välttämätöntä olla) ja haluatko osallistua lounaalle (ja mahdolliset ruokavaliot).

Nähdään Jyväskylässä!