Nuorten päivä , kilpaileville - PERUTTU!

Sirpa Brumpton
12.9.2013

Nuorten päivä on peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi.

 

Hei, tule mukaan SIHYn nuortenpäivään 28.9. Kuumassa!

Ohjelmassa Arnella Nymanin luento siitä, miten nuori pääsee MM-tasolle, mitä se vaatii ja mitä se antaa. Lisäksi baanatreenit, valmentajana Sirpa Brumpton, ja ratsastajan fysiikkaluento. Myös mahdollisuus suorittaa SRL:n merkkejä, lue lisää SRL:n sivuilta http://www.ratsastus.fi/seuratoiminta/merkkisuoritukset
Aikataulu täsmentyy kun tiedämme osallistujamäärän.

Baanatreeniin pääsevät kaikki vähintään B-ryhmässä kilpailevat juniorit ja nuoret, kuulijoiksi ovat tervetulleita kaikki!!

Hinta yhteensä 30 euroa. Ei-ratsastavilta 20 euroa (sis. lounas ja kahvi+ kahvileipä). Mahdollisuus tulla siis myös pelkästään kuunteluoppilaaksi! Mahdollisuus myös majoittua (omien vanhempien valvonnassa ja vastuulla), hinta 30 euroa/hlö, iltapala 11 e ja aamupala 5 e. Hevosen majoitus kysytään Kuumasta erikseen.

ilmoittaudu mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.9.2013 osoitteeseen marjut.alho@saunalahti.fi. Laitathan ilmoittautumiseen osallistujan nimen, iän, kisatason jos osallistut baanatreeniin, haluatko suorittaa merkkejä ja jos haluat, minkä, ja mahdollisen erikoisruokavalion.

Nähdään Kuumassa!
Terveisin Nuorisovaliokunta