Ilmoittaudu hevoskerhon ohjaajien koulutukseen!

Pipsa Wagner
2.10.2018

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi

Paikka: Tuulensillan talli, Ylöjärvi
Osoite: Koivistonkyläntie 527, 39310 Viljakkala (ajo-ohjeet: https://www.tuulensillantalli.fi/yhteystiedot/kartta_ja_ajo-ohjeet/

Tilaisuuden järjestäjät: Suomen Ratsastajainliitto ry ja Suomen Islanninhevosyhdistys ry

Aika: Sunnuntaina 25.11.2018 klo 9-17
Kouluttaja: Karoliina Laari

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen,  Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot sekä SRLn ja SIHYn jäsenyys.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 60€+toimituskulut.

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6.

Kurssin hinta on 15 €, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, lounaan ja välipalan.

Sitovat ilmoittautumiset nuorisovaliokunnalle 30.10.2018 mennessä sähköpostiosoitteeseen nuoriso@islanninhevonen.net. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, ikä, puhelinnumero ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.

Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla ja ennen kurssia saat laskun osallistumismaksun maksamista varten.

Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksua ei palauteta.

Tiedustelut: SIHY/Nuorisovaliokunta, Pipsa Wagner, puh. 040 5121 432 tai nuoriso@islanninhevonen.net

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!