Näyttelyn tulokset, kuvia ja vähän kotiläksyjä

Marika Moring
4.8.2020


Vuoden jalostusnäyttely päästiin vihdoin pitämään viikonloppuna sen tullessa perutuksi keväältä korona-tilanteen takia. Kiitos kaikille hevosten omistajille, kasvattajille, esittäjille sekä toimihenkilöille!

Tulokset löytyvät nyt omalta sivultaan ja lisäksi 3v. ja sitä vanhempien tulokset löytyvät myös World Fengurista kommenttien kera. Myös facebook-tapahtumassa voi käydä tuloksia selaamassa.

Lauantaina näyttelyssä kuvaajana toimi Mirella Ruotsalainen, jonka ottamia kuvia on mahdollista ostaa omaan käyttöönsä hänen kuvakauppastaan.

 

Tuomareiden pyynnöstä varsojen esittäjien tulisi tutustua FEIF:n jalostussääntöjen osioon B11.1.8 (Foal and young horse evaluation). Varsojen juoksutuksessa varsoja ei ole tarkoitus ajaa voimakkaasti eteen vaan niiden tulisi antaa esiintyä mahdollisimman itsenäisesti ja rennosti. Mikäli varsaa jännittää/pelottaa kovin arvostelun alussa voidaan se taluttaa kujan ympäri ennen irti päästämistä ja muutenkin arvostelussa voidaan edetä varsan ehdoilla ilman kiirettä.