Näyttelykurssi SIIRTYY

Marika Moring
26.2.2020

Korona-viruksen aiheuttaman tilanteen takia näyttelykurssi tullaan siirtämään myöhempään ajankohtaan. Tarkempaa ajankohtaa ei vielä tässä vaiheessa osata määrittää vaan viruksen tilannetta seurataan ja kurssista tiedotetaan heti kun kurssi on mahdollista järjestää.

Jalostusvaliokunta järjestää näyttelykurssin 4.4. lauantaina Mäntsälässä. Päivä alkaa klo 10 ja päättyy noin klo 17. Kurssin vetäjänä toimii FEIF-jalostustuomari Fridrik Már Sigurdsson ja kurssin kieli on englanti (tulkataan tarvittaessa). Kurssi soveltuu kaikille näyttelyistä ja jalostuksesta kiinnostuneille.
 
Kurssipäivä sisältää teoriaa ja käytäntöä. Teoriaosuudessa käsitellään näyttelyn arvostelukohtia ja erityisesti 2020 voimaan astuvia muutoksia, miten nämä vaikuttavat arvosteluun ja miten näyttelyyn tulisi valmistautua näitä silmällä pitäen.  Teorian jälkeen jatketaan käytännönosuudella, jossa tuomari avaa sekä rakenne-, että ratsastusominaisuuksien arvostelua demohevosten avulla. Demohevosten esittäjät saavat myös suoraan vinkkejä hevosten esittämiseen.

Kurssille otetaan enintään 6 demohevosta. Mikäli halukkaita on enemmän kuin 6, jalostusvaliokunta valitsee hakijoiden joukosta osallistujat.

Sitovat ilmoittautumiset 15.3. mennessä. Kurssi järjestetään mikäli osallistujia on tarpeeksi.

Ilmoittaudu tästä

Kurssin hinta SIHY:n jäsenille 85€
Demohevosen kanssa 100€
Etäosallistuminen (huom. sisältää vain teoriaosuuden) 30€

Kurssin hinta muille 105€
Demohevosen kanssa 120€
Etäosallistuminen (huom. sisältää vain teoriaosuuden) 40€