Varsanäyttely suunnitteilla Pohjois-Savoon elokuussa

Jenni Kurki
23.4.2018

Tänä vuonna järjestetään näyttely 19.8.2018 Kiuruvedellä, Hingunniemen maneesilla, mikäli siihen löytyy riittävästi osanottajia.

Kyseessä olisi varsanäyttely 1-2-vuotiaille varsoille ja 3-4-vuotiaille tammoille ja ruunille. Myös 3-4-vuotiaiden oriiden ja yli 4-vuotiaiden hevosten on mahdollista saada tilaisuudessa epävirallinen rakennearvostelu. Näyttelystä saatuja rakennepisteitä ei virallisteta World Fenguriin.

Alueella on kohtuuhintaista majoitusta tarjolla niin hevosille, kuin ihmisillekin eli kauempaakin on mahdollista saapua. Kerromme mielellämme lisää näistä mahdollisuuksista kysyttäessä.

Islanninhevosnäyttely tuodaan nyt ensimmäistä kertaa näin pohjoiseen, mikäli tapahtuma herättää kiinnostusta riittävästi. Tavoitteenamme on lämminhenkiset näyttelyt, johon on helppo tulla, vaikka et olisi ennen näyttelyissä käynytkään. Apua saat varmasti. Pyydämme kiinnostuneita ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian, että tiedämme viedä projektia eteenpäin! Eeva Korsulainen, eeva.korsulainenmail.com, 0400525227 Anna Kyllönen, annakyllonen@hotmail.com, 0442506011