Jalostuspäivä / Sihy-Päivä 17.4.2017, Ypäjä

Jenni Kurki
18.2.2017


Kevään suurtapahtumana tullaan järjestämään 2015 vuonna hurjan suosion saanut Jalostuspäivä. Paikka on jo varattuna ja tänä vuonna tapahtumalle on entistäkin paremmat puitteet. Suuri, isolla katsomolla varustettu Ypäjä-Halli sekä tietoisku luentoja varten Ypäjän auditorio.

Tapahtuma alkaa klo 10-12 Ypäjän auditoriossa jalostusaiheisilla tietoiskuilla. Tulen läpikäymään mielenkiintoisin diagrammein Suomen jalostuksen tilaa, historiaa ja kehitystä nykyiseen tilaansa. Sen lisäksi tietoa jaetaan mm. oriin pitämisestä ja astutustoiminnasta. Muut tietoiskujen aiheet varmistuvat myöhemmin. 12-13 on mahdollista käydä lounaalla Ypäjä Ratsumestarissa (suosittelemme varaamaan lounaan etukäteen) ja ratsastus ohjelmanumerot maneesilla ovat klo 13-16.

Liput tapahtumaan voi ostaa paikan päältä käteisellä hintaa 20€ ( ei sihy:n jäsenille 60€). Paikan päällä mahdollisuus liittyä Sihyn jäseneksi ja saada jäsenetu heti hyödynnetyksi. Alle 15-vuotiaat lapset veloituksetta.

Haemme esiintyjiä tapahtumaan:

Nyt on se hetki, kun alamme keräämään sitovia ilmoittautumisia mukaan ja kokoamaan päivän ohjelmaa. Ensisijaisesti ohjelmaa koostetaan seuraavista osioista:

  1. Jalostusoriin esittely
  2. Jalostusoriiden jälkeläisryhmät: Minimisuositus: 3 ratsastusikäistä jälkeläistä.
  3. Tammojen jälkeläisryhmät: Minimisuositus: 3 ratsastusikäistä jälkeläistä
  4. Kasvattajaryhmät: Minimisuositus: 3 ratsastusikäistä hevosta

Ilmoittautuminen on täydessä vauhdissa. Viimeinen ilmoittautumispäivä tapahtumaan esiintyjän roolissa on  15.3.2017. 

Tehdään tapahtumasta yhdessä hieno päivä! Tapahtumaan osallistuminen esiintyjille maksuton.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot jalostus@islanninhevonen.net