WorldFengurin lukuoikeus on jäsenetusi

Seuran pääkäyttäjä
26.3.2009

WorldFenguriin kirjaudutaan jäsennumerolla.

Kansainvälisen islanninhevostietokannan, World Fengurin, lukuoikeudet sisältyvät Suomen Islanninhevosyhdistyksen jäsenmaksuun myös vuonna 2009. Viime vuoden voimassa ollut tilaus on päättynyt 15.3.2009 ja on nyt uusittava.

Jos olet maksanut SIHY:n jäsenmaksusi, voit aktivoida tietokantapalvelun käyttöösi klikkaamalla tätä linkkiä:

http://www.worldfengur.com/felagsmadur.jsp?felag=17

Kirjautumisohjeet: napauta linkki auki ja saat näkymän, jossa on kaksi kenttää: ID-numero ja alla Member ID. Klikkaa ID-numeron vieressä olevaa Hae-linkkiä ja syötä ponnahdusikkunaan tulevaan kenttään nimesi muodossa Etunimi Sukunimi.

Näkyviin tulee nimesi ja linkki World Fengurin omaan ID-numeroon. Klikkaa nimesi perässä olevaa ID-numeroa. Sen jälkeen syötä esiin tulevaan ikkunaan Member ID, joka on SIHY:n/SRL:n jäsennumerosi ja löytyy Islanninhevonen-lehden osoitelipukkeesta ja SRL:n jäsenkortistasi (jos olet myös SRL:n jäsen).

Osalta uusista jäsenistä ID-numero saattaa vielä puuttua. Jos ID-numeroasi tai nimeäsi ei löydy hakulinkin kautta, lähetä sähköpostia jäsensihteerillemme Sami Mäkelälle osoitteeseen aquatoid@gmail.com, jotta hän voi lisätä nimesi WF:n henkilötietokantaan.


WF:in sisäänkirjautuminen koostuu kahden tietokannan yhdistelmästä; WF:in henkilörekisteristä ja maksutietokannasta (jäsennumero). WF:in henkilötietokannassa on puuttunut paljon henkilöitä, mutta jäsensihteeri lisää niitä sitä mukaan, kun puutteita ilmenee.

Lisätietoja: http://www.worldfengur.com/felagsmadur.jsp?felag=17