Avoin haku PM 2022 kilpailuiden järjestämisestä

Johanna Niemi
7.7.2020

Etsimme yhteistyökumppania PM-kilpailuiden järjestämiseen

Suomen Islanninhevosyhdistys juhlii 40-vuotista taivaltaan vuonna 2022 ja tälle vuodelle on haettu myös Pohjoismaisia mestaruuskilpailuita. SIHY etsii yhteistyökumppania ja/tai tarjoaa kilpailuiden järjestämisestä tällä avoimella haulla. Kilpailut tulevat toimimaan SIHY:n alaisuudessa.

 

Kilpailualueen tulee soveltua kansainväliseen kilpailutoimintaan (radat, majoitustilat yms). Kilpailuradan tulee olla sport- ja gaedingakeppniluokkiin soveltuva Þ-rata ja viimeisimpien kokovaatimusten mukainen (www.feif.org).  Tapahtuman järjestäjällä tulee olla ymmärrys ja tieto kansainvälisestä kilpailutoiminnasta ja kokemus askellajiratsastuskilpailuiden järjestämisestä. Järjestävä taho vastaa tapahtuman suunnittelusta ja budjetoinnista jotka hyväksytetään SIHY:llä, sekä taloudellisesta vastuusta ja tapahtuman konkreettisesta toteutumisesta. Asiasta tehdään kirjallinen sopimus SIHY:n kanssa ja järjestävä taho raportoi SIHY:lle sopimuksen mukaisesti.  

 

SIHY ylläpitää yhteyksiä FEIF:iin ja Pohjoismaiden työryhmään NIHC:iin, auttaa talkoolaisten saamisessa ja markkinoi kilpailuja omissa kanavissaan sekä auttaa käytännön järjestelyissä.

 

SIHY ottaa vastaan PM 2022 järjestämistä koskevia yhteydenottoja 20.7.2020 klo 23:59 mennessä sähköpostiin urheilu@islanninhevonen.net. Hakemuksen tulee sisältää alueen kuvaus sekä kirjallisesti että kuvallisesti, lyhyt kuvaus kokonaiskapasiteetista ja tiedot mikä taho tai organisaatio haluaa ottaa kilpailut järjestettäväksi.