Annastiina Jäppinen ehdokkaana Suomen Ratsastajainliitto Ry:n hallitukseen.

Annastiina Jäppinen
1.11.2017

Suomen Islanninhevosyhdistyksen johtokunta on ehdottanut yhdistyksen puheenjohtajaa Annastiina Jäppistä Suomen Ratsastajainliiton hallitukseen. Suomen Ratsastajainliitto ry:n 26.11.2017 järjestettäviin syyskokouksen henkilövaaleihin on pyydetty jäsenistön ehdotuksia.

Annastiina on luotsannut Islanninhevosyhdistystä neljä vuotta muutoshakuisesti. Hänen johdollaan yhdistyksen talous on saatu tasapainotettua ja lajin tunnettavuus on kasvanut. Hänen hallitustyöskentelyosaaminen antaa vahvan pohjan pitkäjänteiseen kehittämistyöhön.

Annastiinalla on laaja verkosto päättäjien ja median puolella, sekä laaja ruohonjuuritason osaaminen seura-ja harrastetoiminnasta.

Yhdistyksen johtokunta kokee että Annastiina Jäppinen toisi Suomen Ratsastajainliiton hallitukseen uusia ideoita ja veisi hevosalaa kokonaisvaltaisesti eteenpäin.

"Kilpailu SRL:n hallitukseen on kova, mutta saatuani pyynnön lähteä kisaan mukaan en miettinyt hetkeäkään. On tärkeää saada edustaja hallitukseen ratsastajainliiton yhdestä isoimmasta jäsenyhdistyksestä. Toivon pääseväni vaikuttamaan SRL:n tuleviin uudistuksiin, kuten uuden KIPA:n suunnitteluun ja tietenkin viemään islanninhevoslajitietoutta eteenpäin. Puheenjohtajakauteni on sopivasti katkolla syyskokouksessa, joten ajankohta ehdokkuuteen on hyvä", Annastiina toteaa.

Lisätietoa ehdokkaista:

http://www.ratsastus.fi/srl/srl_tiedottaa/101/0/haku_ratsastajainliiton_hallitukseen_-_ehdokkaiden_esittely