Ajankohtaista

Suomen Islanninhevosyhdistyksen syyskokouksessa Ypäjällä 16.11.2019 valittiin uusi johtokunta vuodelle 2020 ja palkittiin vuoden parhaat 2019!
TIEDOTE 8.11.2019 Suomen Islanninhevosyhdistys SIHY ry Uusi rata mahdollistaa islanninhevosten kansainväliset kilpailut myös Suomessa
Rahastonhoitajan vastuulla on huolehtia määriteltyjen tehtävien suorittamisesta vuosikellon tai johtokunnan erikseen määrittelemien aikataulujen mukaisesti.
Vuosihuolto 2019 Ypäjällä 26.-27.10, vetäjänä James Faulkner.
Suomen Islanninhevosyhdistyksen johtokunta on päättänyt perua PM-kilpailut Suomessa vuonna 2020. Pohjoismaat tekevät nyt yhdessä töitä löytääkseen ensi vuodelle uuden kisapaikan. Kisapaikasta tiedoitetaan heti kun päätös on tehty.
Yhdistyksen syyskokous järjestetään Ypäjällä, Hevosopiston auditoriossa.
Ratojen rakennus toteutetaan yhteistyössä Ypäjän Hevosopiston ja SRL:n kanssa. Hankerahoitus koostuu julkisesta liikuntapaikkarakentamiseen tarkoitetusta hankerahasta, yhteistyökumppaneiden rahoituksesta sekä yksityisistä lahjoituksista. Kilparata-alueelle rakentuu sport ja gaedingakeppni -lajien ovaalirata sekä passisuora ja ratsastuskenttä. Yhteensä kilparatoja tulee 650 metriä!
Vuosihuolto Ypäjällä 26-27.10. Vetäjänä toimii James Faulkner.
SIHY:n toiminta on viime vuosina laajentunut ja kasvanut. Vuosittain yhdistyksellä on isoja projekteja, jotka myös kasvavat vuosi vuodelta kuten SM-kilpailut. Toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset johtokunnassa ja valiokunnissa. Tällä hetkellä SIHY:llä on niin isoja projekteja, että tekijöitä kaivataan nopeasti lisää!
RSS ATOM