Ajankohtaista

Suomen Islanninhevosyhdistyksen johtokunta on päättänyt perua PM-kilpailut Suomessa vuonna 2020. Pohjoismaat tekevät nyt yhdessä töitä löytääkseen ensi vuodelle uuden kisapaikan. Kisapaikasta tiedoitetaan heti kun päätös on tehty.
Yhdistyksen syyskokous järjestetään Ypäjällä, Hevosopiston auditoriossa.
Ratojen rakennus toteutetaan yhteistyössä Ypäjän Hevosopiston ja SRL:n kanssa. Hankerahoitus koostuu julkisesta liikuntapaikkarakentamiseen tarkoitetusta hankerahasta, yhteistyökumppaneiden rahoituksesta sekä yksityisistä lahjoituksista. Kilparata-alueelle rakentuu sport ja gaedingakeppni -lajien ovaalirata sekä passisuora ja ratsastuskenttä. Yhteensä kilparatoja tulee 650 metriä!
Vuosihuolto Ypäjällä 26-27.10. Vetäjänä toimii James Faulkner.
SIHY:n toiminta on viime vuosina laajentunut ja kasvanut. Vuosittain yhdistyksellä on isoja projekteja, jotka myös kasvavat vuosi vuodelta kuten SM-kilpailut. Toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset johtokunnassa ja valiokunnissa. Tällä hetkellä SIHY:llä on niin isoja projekteja, että tekijöitä kaivataan nopeasti lisää!
Seuraavat isot askellajiratsastuksen kansainväliset kilpailut ovat vuoden 2020 PM-kilpailut. Kisat on tarkoitus pitää Suomessa. SIHY:n isoimpana projektina onkin rakentaa Ypäjälle kisaradat vielä tänä syksynä, jotta PM-kilpailut voidaan pitää Suomessa.
Suomen Islanninhevosyhdistys RY (SIHY) etsii PR-valiokunnan puheenjohtajaa. Nykyinen valiokunnan puheenjohtaja joutuu jättämään pestin perhesyistä johtuen.
PRONSSIA!! (11.8.2019)
Katie toi pronssin Suomelle, Veera Jarlilla neljäs ja Gerda-Eerika viides
RSS ATOM