Ajankohtaista

Hiljaa voimat uupui, lähdön hetki läheni. Väistyi vaiva, tuli rauha, uni, kaunis, ikuinen.
Suomen Ratsastajainliitto ry myönsi Arnella Nymanille ja Katie Brumptonille Mestariratsastajamerkit SRL:n syyskokouksessa 22.11.2015.
Askellajiratsastuksen lajiseminaari järjestettiin SRL:n urheilufoorumin yhteydessä Helsingissä. Urheilufoorumin sisältö oli mielenkiintoinen ja tietoiskuissa paljon tärkeää asiaa ja ajattelemisen aihetta nyt ja tulevaisuudessa! Pienten lajien keskustelupaneelissa SIHYä edusti yhdistyksen varapuheenjohtaja Paula Sarsama. Lajiseminaarissa kuultiin SIHYn kuulumiset ja suunnitelmat tulevalle vuodelle, käytiin mielenkiintoinen paneelikeskustelu askellajiratsastuksen näkyvyydestä ja eroista Suomessa ja ulkomailla kilpailukenttien eri näkökulmista. Panelisteina toimivat Arnella Nyman, Oona Ylipuranen ja Jenni Kurki. Näkökulmia saimme kuulla myös lahden takaa Ruotsissa asuvalta Katie Brumptonilta. Lue lisää vuoden viimeisestä Islanninhevonen-lehdestä, joka ilmestyy joulukuussa. Ja tietysti palkittiin Vuoden parhaat!
SIHY kouluttaa! (12.11.2015)
Helsingissä 21.11.2015 järjestettävässä Suomen Ratsastajainliiton Urheilufoorumin Askellajiratsastuksen lajiseminaarissa palkitaan myös Vuoden Ratsastaja ja Kasvattaja sekä nuortenvaliokunnan palkittavat!
Islanninhevosten MM-mitalistit esiintyvät Helsingin Jäähallilla sunnuntaina 25.10. Maailmancup päänäytöksessä. Toivotamme kaikki islanninhevosten ystävät tervetulleiksi kannustamaan mitalisteja Jäähalliin. Islanninhevosten lisäksi areenan valtaavat mm. maailman parhaimmat esteratsukot maailmacup-luokassa, kouluratsukot huippusuositussa Dressage Knock-Outissa sekä showesiintyjät.
Ratsastusseurojen jäsenillä on jatkossa mahdollisuus päästä näkemään ja päivittämään omia jäsentietojaan (osoite, puhelinnumero, sähköposti) ja tulostamaan omat avoimet laskunsa.
RSS ATOM