Ajankohtaista

PR-valiokunnan puheenjohtajan Nina Auvisen siirtyessä pois tehtävästä kesken kauden aikapulan johdosta siirtyy valiokunnan vetovastuuseen valiokunnan jäsen Saija Tanttu.
19-20.5.2017 Turku
Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi järjestettävä Hevoset Kaivarissa on ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävä ilmainen hevosfestivaali, jossa hevoset tuodaan keskelle kaupunkia ja kaupunkilaisia. Tapahtumapaikalle on tulossa toista sataa hevosta ja kävijöitä odotetaan saapuvaksi n. 30 000. Neljän päivän rakennusurakan aikana ratsastuskilpailuja ja -näytöksiä sekä Suomen ensimmäisiä Cityraveja varten paikalle ajetaan 900 tonnia hiekkaa, minkä lisäksi alueelle nousee 3 000 neliötä telttoja ja kolme kilometriä aitaa.
Ohjaaja 2- kurssi järjestetään 22.-23.8.2017 Iso-Tuomistossa, Ryttylässä. Kurssin hinta on 350 euroa, sisältäen kahden päivän täysihoidon, opetuksen, materiaalit ja kurssihevosten käytön.
Kevään jalostusnäyttely järjestetään aikaisemmista tiedoista poiketen tänä vuonna Turun Metsämäen raviradalla ja sen yhteydessä olevalla hevosklinikka Anivetin maneesilla.
Islanninhevosten suomenmestaruuskilpailut järjestetään Ypäjällä 7-9.7.2017. Majoituksia voi varata suoraan Ypäjän hevosopistolta tai lähialueen majoituspalveluista.
RSS ATOM