Ajankohtaista

Ypäjällä kilpailtavat islanninhevosten suomenmestaruuskilpailut keräävät tänä vuonna paikalle noin 80 ratsukkoa.
Hestneistin 21.06.2017 järjestettäviin iltakarsintoihin osallistuneilla ratsukoilla on mahdollisuus karsiutua suomenmestaruuskilpailuihin, vaikka SM-kisojen ilmoittautuminen päättyykin kaksi päivää aikaisemmin.
Suomen Islanninhevosyhdistys ry järjestää Islanninhevosten suomenmestaruuskilpailut Ypäjällä 7.-9.7.2017. Kilpailuissa on 4 ovaaliluokkaa (F1, V1, T1, T2), passiluokat (PP1, P1 ja P2) sekä kaksi kombinaatioluokkaa (nelikäynti- ja viisikäyntikombinaatio). Jokaisessa luokassa on 3 ikäryhmää, juniorit, nuoret ja seniorit. Tapahtuma järjestetään n. 50 vapaaehtoisen talkoolaisen voimin. Kilpailuun osallistuu n. 240 henkilöä ja 80 ratsukkoa. Yleisöä odotetaan tapahtumaan reilu 200 henkeä/päivä huoltajien, hevosenhoitajien ja muiden huoltojoukkojen lisäksi.
Mestaruuslajien virallinen Suomenmestaruusstatus on kiinni ko. luokkien osallistujamääristä niin itse mestaruuskilpailuissa, kuin alustavissa 3-tason kansallisissa ja/tai 4-tason WR-kilpailuissakin. Tämän hetkisen kilpailu- ja osallistujamäärän mukaan on edelleen mahdollista saavuttaa virallinen SM-status joissakin luokissa ja ikäryhmissä, edellyttäen, että osallistujamäärä kauden viimeisissä WR-kilpailuissa ennen SM-kilpailuita on riittävä.
Aurinkoinen sää kruunasi ainutlaatuisen viikonlopun Helsingin Kaivopuistossa. 45 000 kävijää kahden päivän aikana nauttivat mielenkiintoisesta ohjelmasta, tutustuivat hevosen monipuolisuuteen ja merkitykseen yhteiskunnassa
RSS ATOM