Ajankohtaista

Teivo Baana –hankkeen kaatuessa yllättävästi alkukesästä on etsitty sopivaa PM-kilpailupaikkaa vuodelle 2018.
Sunnuntaina Suomen lipun nähtiin heiluvan kahdesti ovaaliradalla. Kerran seniorin ja kerran nuoren kädessä. Aina se vaan nostattaa kylmät väreet, vaikka siihen miten olisi valmistautunut.
Lauantaina ratsastettiin passijuoksu P1:n startit 3 sekä 4. Tänään se oli ainoa luokka, jossa nähtiin suomalaisia ratsukoita. Lisäksi kilpailussa ratsastettiin senioreiden B-finaalit sekä muutama nuorten A-finaali.
Perjantai valkeni aurinkoisena ja sosiaalista mediaa seuranneena voisi sanoa kaikkien suomalaisten paikanpäälle saapuneiden kannattajien olevan nyt paikalla. Päivä koostui T2 -tölttiluokasta, pitkän passijuoksun 1. ja 2. startista sekä jalostushevosten 2.ratsastusarvostelusta.
Keskiviikkona islanninhevosten MM-kilpailuissa ratsastettiin viisikäynti sekä yli 7-vuotiaiden oriiden 1. ratsastusarvostelu.
Islanninhevosten MM-kilpailut alkoivat tänään Hollannin Oirschotissa. Kilpailut jatkuvat koko viikon aina sunnuntaihin 13.8. asti, jolloin ratsastetaan askellajiluokkien finaalit. Osallistujia on yli 300 19 maasta. Paikanpäälle odotetaan saapuvan 50 000 katsojaan kannustamaan suosikkejaan.
Finaalipäivä ja viimeiset passiluokat ratsastettiin sunnuntaina kauniissa auringonpaisteessa. Uudet Suomen mestarit on nyt ratkottu ja muutama yllätysnimikin mahtui joukkoon.
RSS ATOM