Ajankohtaista

Mestaruuslajien virallinen Suomenmestaruusstatus on kiinni ko. luokkien osallistujamääristä niin itse mestaruuskilpailuissa, kuin alustavissa 3-tason kansallisissa ja/tai 4-tason WR-kilpailuissakin. Tämän hetkisen kilpailu- ja osallistujamäärän mukaan on edelleen mahdollista saavuttaa virallinen SM-status joissakin luokissa ja ikäryhmissä, edellyttäen, että osallistujamäärä kauden viimeisissä WR-kilpailuissa ennen SM-kilpailuita on riittävä.
Islanninhevonen-lehdessä 2/2018 on artikkeli, joka koskee ELT Raija Hallamaan kehittämää seerumivalmistehoitoa. Artikkelissa viitataan verenotto-ohjeeseen, joka löytyy tämän uutisen liitteenä. Ohje julkaistaan Suomen Islanninhevosyhdistys ry:n nettisivuilla Raija Hallamaan luvalla.
Icehorse Festival Tanskan Herningessä keräsi paikalle lähes 250 ratsukkoa kilpailemaan islanninhevosten suurimmassa sisätiloissa järjestettävässä WR-kilpailussa. Suomen maajoukkueesta kilpailemassa oli kolme ratsukkoa; senioreiden Arnella Nyman Thór från Järstalla ja Katie Sundin Brumpton debytoimassa uuden kilpakumppaninsa Símon frá Efri-Rauðalækin kanssa sekä nuorten Desirée Alameri Þeyr fra Guldbækilla. Suomen lippu liehui katsomossa useampaan kertaan kun tuomisina oli mitaleja sekä finaalipaikkoja.
Viikonloppu Ypäjällä 14.-15.4. on islanninhevosystävän kannalta täynnä mielenkiintoisia tapahtumia, joista löytyy varmastikin jokaiselle jokin sydäntä lähellä oleva asia.
Yhdistyksen vuosikokous järjestetään Teivon raviradan kabinetissa lauantaina 24.3.klo 11:00 Klo 10:00 Teivo- Baana Ry. vuosikokous klo 11:00 SIHY vuosikokous klo 13:00 Ravit alkavat
Pohjoismainen gæðingakeppni-tuomareiden seminaari järjestettiin Stenholmenissa, Ruotsissa 11.2.2018. Seminaariin kokoontui noin 35 tuomaria Norjasta, Ruotsista ja Suomesta.
RSS ATOM