Urheiluvaliokunta tiedottaa

28.10.2023

Tule mukaan kehittämään aluevalmennusta!

SRL:n liittovalmennus muuttui nimeltään takaisin aluevalmennukseksi syksystä 2023. SIHY käynnisti aluevalmennuksen uudistuksen keväällä 2023 ja kehitystyö jatkuu ensi vuoteen uuden perustettavan työryhmän voimin. Nyt haemme tähän ryhmään jäseniä kehittämään aluevalmennusta. Ryhmä voi valita keskuudestaan aluevalmennuskoordinaattorin, joka johtaa ryhmää ja on urheiluvaliokunnan jäsen.

Aluevalmennuksen työryhmä järjestää aluevalmennuksia yhteistyössä aluevalmentajien kanssa. Valmentajat suunnittelevat valmennusten sisällön, koordinaattori hoitaa käytännön järjestelyt ja toteutuksen, kuten valmennusten paikat, ryhmäkoot ja budjetoinnin. Koordinaattori avaa valmennukset KIPA:ssa sekä raportoi valmennuksista SIHY:n urheiluvaliokunnalle ja SRL:lle. Koordinaattori on SIHY:n urheiluvaliokunnan jäsen.

Koordinaattorin toimen hoitamisessa perustason tietokoneosaaminen on hyvä olla hallussa (taulukkolaskenta, tekstinkäsittely, gmail, Drive). Toimi on kaksivuotinen, valmennuskausi on syksystä kevääseen, ja nyt valittava koordinaattori toimii kaudet 2024–2025 ja 2025–2026. Tehtävän hoitoon opastetaan.

Kysy lisää nykyiseltä koordinaattorilta Tiina Harrinkarilta sähköpostilla aluevalmennus@islanninhevonen.net  

Hakemukset työryhmään viimeistään 30.11.2023 sähköpostilla urheilu@islanninhevonen.net